| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, January 29, 2013

setelah sekian lama .

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh . 


Apa khabar semua ? harap- harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat .
 setelah sekian lama menyepi , baru saat ini tatkala blogwalking , ilham dan niat untuk kembali menulis aktif lagi . heeeeee . 


saat kata kata menyusur dengan satu persatu di taip di keyboard , sambil kepala berfikir untuk memikirkan cerita apakah yang akan menyusul selepas ini . seriously , tak ade cerita yang best untuk diceritakan disini , tetapi cukuplah sekadar sedikit 'update' untuk tatapan anda semua .
oh ya , belum terlambat saya nak ucapkan salam maulidur rasul ke atas junjungan besar rasulullah s.a.w . marilah sama- sama kita berselawat ke atas baginda dan para sahabat , semoga kita memperoleh syafaat baginda di akhirat kelak . ameenn..
hari ini , mase entry ini ditaip , jam di dashboard menunjukkan pukul 9.15 pm ; 29 januari 2013 . kini, genap sebulan saya berada di hospital sultanah nur zahirah untuk sesi klinikal . just tinggal almost 1 bulan lagi disini , bulan mac dan april saat untuk attachment di klinik kesihatan kat kampung .. yeay !! tak sabar nye nak balik rumah .. heee ..
 memandangkan dah lama tak menaip , so terasa janggal nak menulis panjang- panjang , cukuplah sekadar sedikit cebisan coretan disini membuktikan saya tak pernah lupakan bidang blogging ini . 
akhir kata , Assalamualaikum dan jumpa lagi , insyaAllah .  

@ mesra mall .

budak- budak yang menceriakan suasana :)

   

0 comments: