| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, November 24, 2012

senada menuju transformasi HSNZ .

Assalamualaikum & salam sejahtera ..
 
 
 
YES ! i know long time to write at this site right ? he3 . actually sekarang berada di kolej selama lebih kurang 2 weeks , sitting for final exam year 2 semester 2 . Sorry kekawan sebab mood menaip blog ni dah kelaut . tapi saya kuatkan juga usaha untuk menulis pada malam ni .
 
 
 
Seperti yang korang perhatikan kat tajuk tu senada menuju transformasi , sebenarnya itu theme camping kitorang , warga farmasi Hospital Nur Zahirah Kuala Terengganu . tp x semua la . camp ni khas for pharmacy students from different college yang attach kat HSNZ .
 
 
 
 
so , biarlah gambar berkata- kata ..
 
 
tarikh : 9-10 Nov 2012
 
tempat : Peladang Agro Resort , Setiu
 
 
 
 
 
 1st Activity : Kayak
 
 
 
 
first round partner ; with Bella (uitm student)
 
 
 
 
 
 
 muka eksaited dapat main . they're happy , 1st time berkayak ! hu3
 
 
 
 
 
 
 
naik feri kayu .
from left k.wan maziah (ppf), md abdullah (ktapm), luqman (uitm)
 
 
 
 
 
 
 
 
he's the one who join us . suka sangat dapat berkayak :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 candid ! muka takut nak naik melalui tebing . air tasik yang agak dalam . he try to balance me .
 
 
 
 
 
 
steady mood :))
 
 
 
 
 
 
gaya bebas..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hoorrreeeyyyyy !
 
 
 
 
 
 
 
 local preceptor yang baik hati , after kayak . niat asal nak balik bilik  . then , die suruh kitorang maen basikal pusing resort . so , take the opportunity lah . hahaha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 fokus kat bayang- bayang tuh , senget kepala photographer duk tgkap gambar model . huk3
 
 
 
 
 
 
 
 background resort yang sangat cantik !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
malam : BBQ . no picture for that . malam tu , capture pic guna DSLR urusetia :)
 
 
 
 
 
next : pagi sabtu , 10 nov .
 
JUNGLE TREKKING
 
 
 
 
 my classmate , housmate , practical mate . hahaha
 
*time ni before di beri penerangan before masuk hutan .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
same jersy . actually this is my class jersey . but . he owned one :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
with friends from kolej antarabangsa teknologi profesional perlis .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
keletihan tapi masih sempat senyum .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
then , petang tu , sukaneka .
 
also , x capture ape2 . semua guna camera urusetia .
 
 
 
 
 
 
 
 
that's all for today , da penat dah loading gambar . tq sebab scroll down bace my blog .
this is our memory .
 
 
ok la. Assalamualaikum . panjang umur jumpa lagi .
 
 
^_^
 


0 comments: