| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, November 27, 2012

Random Talk

hai . hai . hai . eh , Assalamualaikum alls .
 
hee . bertemu lagi kita . misi sekarang nak habiskan update cerita yang tertangguh . tu sekarang bertungkus lumus update dan terus update :)
 
 
 
 
 
weekend yang lepas , iaitu satu- satunya weekend kami kat kolej selepas bergelar student praktikal semester 4 . sekarang just tinggal beberapa hari nak balik rumah sebelum result keluar this coming friday .
"Ya Allah , Kau berikanlah kecemerlangan kepada kami . Jadikanlah kami pelajar yang cemerlang . Ameen ."
 
 
 
 
 
 
siap siap memang awal . around 9 . tapi around 9 lebih jugak bertolak ke Ktm Sg Buloh . hujan yang sangat lebat plus kekurangan teksi . pukul 10 lebih jugak dapat naik Ktm terus ke Bank Negara .
 
 
 
 
 
menunggu hujan berhenti seketika .
 
 
 
 
 
 
 
1st destination , sogo and terus off to Jalan Tar dan Masjid India :)
 
 
 
 
berlatar belakang kan dinding sogo :) back ground yang menarik perasaan untuk abadikan memori di situ harap maklum :')
 
 
 
 
 
jom jejalan yok ,
 
 
roomate ; shima
 
 
 
 
 
pose sambil msg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
then , next , next day after the day :)
 
 
 
 
 
 
chelsea vs real madrid
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 s
 
 
  
 








with zulaikha




hanis & shima




hehe . that's all for this entry bersama kawan-kawan . kamek sayang kitak :)
jom tunaikan kewajipan pada Pencipta .
Salam Maghrib semua .
bye .
Assalamualaikum
:)
 

0 comments: