| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, November 4, 2012

Ini Cerita Aidiladha 2012

 
Assalamualaikum .
 
yes ! memang saya akui , sudah beberapa saya tidak menulis di ruangan ini , actually terlalu banyak yang nak diceritakan dan disimpan di ruangan ini .
 
 
tapi malam ni tergatal tangan singgah sini dan nak update pasal aidiladha hari tu ,
 
Aidiladha kali ni biase biase aje , raya pertama tak de korban pon . tapi nak di jadikan cerita , mase solat raye tu , saya ade jumpa seseorang . heeeeeeee . mule2 pandang rase macam kenal . ya Allah , rupanya kak na a.k.a kak M.H.H . nak tegur pon jauh . mase nak balik tu , tak sempat nak salam sebab tunggu mak . bile tgk balik dah tak de .
 
 hanya Allah je yang tahu perasaan mase tuh , yang jadi kelam kabut tu sebab mak dia ade sekali . hahaha . tak pe , nanti bile dh bersedia saya akan jumpa korang semua satu famili . insyaALLAH .
 
 
 
 
 
 
 
 
*lepas balik sembahyang raya , before gerak gi umah tok .
 
 
 
 
 
 
click - click !
 
 
 
--> girls in family . *abaikan muka adik mcm tak puas hati je
 
 
 
 
 
 
 
 
she is my 'tok '
gambar dgn family tak de , mak dgn ayah sibuk melayan tetamu :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petang off to monica bay --> shoot raye :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
( random shoot )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





*setakat ni dulu for the update , mood menaip tak datang- datang lagi . coming soon for the next entry
 
 
 
:)
 
 
 
 
 
bye - bye . Assalamualaikum .


0 comments: