| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, November 27, 2012

2012 BIRTH DAY :)

Assalamualaikum alls , readers and stalkers .



Alhamdulillah mood menaip sudah beransur pulih , hehe . suke suke . Happy sangat sebab done with the new cover actually just now . 3.26pm ; 27 Nov 2012 .



 




done by DIY , (Do It Youself )
:)





okay lah , lets start the story about my birthday on 2012 . Actually entry ni telah di keluarkan bulan lepas lagi iaitu bulan oktober , tapi masa tuh mood menaip & meng'update' blog memang kelaut skit . so , kene cover la bulan ni . hehe .
 
 
 
 
sebenarnya tak plan pun nak celebrate sebenarnya , 31 oktober tahun ni jatuh pada hari rabu , tapi masa tuh saya tengah praktikal kat hospital sultanah nur zahirah . so , weekend itulah saya pulang ke kampung . hajat di hati nak balik cari kasut sukan sebab next week ada kem kat setiu agro resort .
 
entry kem -- > TEKAN SINI !
 
 
 
 
 
so , memandangkan time weekend tu ade kat umah , secara tidak sengajanya saya merancang untuk celebrate mase friday tuh . heee . tak jemput ramai pon , just famili terdekat & kawan je . meer pun tak de mase birthday kali ni , busy at the time , just bagi rasa kek je . thankz dear , hargai sangat dengan suprise birthday tuh ,haha .
 
 
 
 
 

 
 
my fav moist chocolate
:)
 
 
 
 
 
 
 
kanak - kanak  yang memeriahkan majlis .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
the only boy in family ; muhammad haziq danial
 
 
 
 
 
 
 
birthday girl .
 
happy birthday to me :)
 
 
May the sun shine all year long,
Everything go right and nothing wrong,
May your beloved bring love back to you,
And may all the dreams you dream come true!




 
You are known for always giving of yourself. It makes you even more special. May your Birthday be blessed with everything God wants to give you!
 
 
 
 
 
 
 
 
I wish you luck, happiness and riches today, tomorrow and beyond.
 
 
 
 
 
 
 Wishing you happiness
To welcome each morning,
Wishing you laughter
To make your heart sing.
Wishing you friendship
Sharing and caring,
And all of the joy
The birthday can bring!
 
 
 
 
 
 
 
 
 Wishing you happy endings and great beginnings.





 

 
 
I wish you to celebrate all the wonderful things that make you so special, not just on your special day, but on every day of the year!









May your birthday bring a smile to your face, happiness to your heart and many blessings to your life.







 

May the brightest wishes on your birthday shine every path of yours in good and bad times.
 
 
 
 
 
 
 
 
Wishing you a Birthday that's bright and sunny too.
Filled with love and happiness in every way for you.









 
Just want to tell you that you're special, and to wish you all the joys of a wonderful birthday!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing you a wonderful Birthday filled with celebration and cheer!
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 mak su :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
impian semoga dapat jadi anak solehah , isteri mithali & hamba yang dapat masuk jannahMU YA ALLAH . ameen .
 
 
 
 
 
 
 
the only friend yang datang untuk memeriahkan majlis walaupun terpaksa meredah hujan lebat . thankz sahabat :)
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
photographer sepanjang majlis . thank mak su :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
happy birthday to my love , MHH . :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
next , suprise from him ~
 
 
 
 
 
hehe . dapat hadiah . yeay!! 
 
 
 
 
 
 
tarrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..
 
 
 
 
haha . idaman hati ni :)
pandai pilih colour & size .  
 
suka banyak - banyak . :))))
* tq sayang
 
 
 
 
 
 
 
 
suprise dinner :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
that's all for this entry & story . actually banyak sangat cerita yang tak sempat nak diceritakan . see you soon . bye :)
Assalamualaikum
 
 


0 comments: