| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, October 13, 2012

wordless saturday .

Assalamualaikum ,
 
 
ke hadapan follower follower sekalian , hari ini saya kembali dengan tajuk 'wordless' dengan harapan mood menaip dan mencari idea tidak hilang apabila disajikan dengan hidangan gambar sebagai penganti kata .
 
 
 
 
 
oh ya , saya kembali sudah ke tempat perantauan untuk meneruskan sesi praktikal . disamping itu , izinkan saya menyimpan 1001 memori di ruangan ini .
 
 
 
 
 
firstly , 13 okt . proses penukaran minyak hitam .ENEOS .
 
 
 
 
 


sesampai di bus stand KT , misi untuk mencari jersi . see , khusyuk memilih , saya tukang perhatikan dan komen je .gambar blur sebab tgn ligat duk memilih baju .
 
hasil tgkapan 2 helai jersi dan sehelai shortpant . sungguh eksaited beliau !
 
 
 
 

 
 
nak jugak , orang busy shopping kan . xde orang nak layan kite . so self potrait je lah .
hehe . lepas upload baru perasan muka nampak pucat , sebab 'bedak'less & celak less . haha
 
 
 
 
 
 
mase ni kat dataran syahbandar , lepas solat rehat jap sambil makan berbagai jenis gorengan . see , mase makan ni pon duk membebel ape entah . sorry , hobi saya suka capture his candid scene . :))
 
 
 
 


 
 
kelakar bile tgk balik this picas , mase die tgh drive , maen maen la camera . tak perasan pulak mase ni ter'capture' muka die tgh serius drive . haha . betol ! i like shoot his candid scene . hahaha .
 
 
 
 
 
 
 
at AZ selera timur , haha . siap pakai GPS agi nak bawak dia g makan kedai ni . mase ni tgh tgu order . sebelum makan , singgah pasar chabang tiga , beli barang basah sket .
 
 
 
 
 


"saya makan bihun sup, ni saya tgh cedok air lada nak bagi bihun lagi power dan umph "
 
 
 
 
 
 
 

 
time for eat .
 
my menu : nasi putih , tomyam .
 
 
 
 
 
last but not least ,
 
 
 
 
 
 
 
 
actually, mase entry ini di create , si penulis tengah menyiapkan asignment yang perlu di hantar ke kolej . asgnment ke3 selama berpraktikal .
 
so , after this entry siap & di publishkan . penulis bersuka ria kerana tugasannya telah siap .
 
hooreeeyyy !
 
 
 
Assalamualaikum . selamat berhujung minggu bagi pantai barat , dan selamat berkerja esok kepada pantai timur . bye !




0 comments: