| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, September 30, 2012

pertemuan di rumah aifaa .

Assalamualaikum .

salam sayang , ops ! alamak , update lagi . see ! mood blogging menjelma balik . semalam pon 2 entry . tak pe lah , time rajin ni lah nak update . Balik kerja ni lah keje , siap siap pe yang patot . then , macam biase , online . ni baru lepas tunaikan kewajipan .


hari ni busy day kat unit galenikal . minggu ni saya ditugaskan di unit eksternal . banyak preparation kene packing . pagi pagi dah packing 5 kg cream , hydrocort cream 1 % . petang pulak prepack difflam, gargle & methyl salicylate ointment . lenguh gile tangan . heee . pape pon banyak yang dapat di pelajari .



eh, tercerita pulak , as u know , or yang tak tahu tu , sekarang ni saya attach kat hospital sultanah nur zahirah , di jabatan farmasi . praktikal selama setahun  | padahal 8 bulan tak termasuk bulan exam n cuti semester |




so, itulah sekadar information utk pembaca mengenai saya sekarang . |ko jangan bajet femes la mus oi | hee . sorry termarah kat diri sendiri . senyum ! tak perlu kata apa apa .




oh ya, tadi membe mase mrsm dulu , wani ortega ; ade terbace blog saya ni then chat kat saya menerusi fb , she said she miss me . ''pooh , aku rindu mu gak'' thank sebab blogwalking kat blog ni . heeeeeee





ok lah , i think enough till this word . berbalik pada tajuk utama entry . pasal pertemuan kami , membe membe mase secondary school dulu . mase hari raya hari tu, efa ade buat bacaan yaasin kat umah die sempena die dapat melanjutkan pelajaran di UTM kuala Lumpur . so, di kesempatan ni lah , membe membe saya ambil kesempatan untuk mengadakan mini reunion , but tak semua pon join . masing masing busy . so , hanya beberapa kerat je .



so, lets gambar bercerita ..








with amalina , my friend mase sekolah rendah dan menengah . heee .
 # mase ni sebelum bacaan yaasin . sempat agi bergambar jap .
 
 
 
 
 
 
#ala . line slow giler . dari td dh nk upload gambar tp x dpt . next time la k i'll continue .
 
 
 
Assalamualaikum .
 
 
 
 
 

0 comments: