| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, September 29, 2012

new header + random .

Assalamualaikum ..
 
 
 
horrey! akhirnya berjaya jugak tinggalkan jejak di sini . alhamdulillah , akhirnya punya kekuatan untuk menulis lagi . see , semangat giler after update new header . haha . sejak kebelakangan ni , malas nak menulis , tp blogwalking tu wajib everyday .
 
entry terakhir 1 sept kan ? sekarang akhir sept , so almost 1 month jugak kan tak update , padahal banyak giler cerita yang tak sempat nak publish . so , bile time rajin ni |rajin la sangat|
 
 
 
so , 1st view is mesti la tajuk kat atas . new header . panas- panas lagi ni . after editing , terus publish . see ! cepat giler kan ?
 
 
 
 
 
 
see, semangat giler kan buat background white sebab nak colourful kan tulisan .
hik3
 
 
 
 
 
 
 
|Random|
 
 
 


 
 
abaikan model ni , actually nak bagitau ni 1st time berani nak pakai tudung macam ni .
 
# warna purple tu anak tudung syria tu , time dulu saya memang tak pakai anak tudung macam ni sebab die terus lekat kat dahi . macam tak sesuai je . dulu pakai pon awning yang keras tu . hee . sekarang dah dapat new design utk bertudung .
 
# warna merah tu pon tudund 4 segi biase tu je.
 
 
 
 
 
 
 
 
also design macam kat atas .
 
 
 
 
 
 
 
 

sama jugak kan .
 
 
 
 
 
 
 
 




also the same .
 
 
 
 
 
 
 
# plis abaikan model ni , itulah .. ni malas nak update . bile update macam ni la jadinye . haha . terlalu banyak gambar yang ambil mase raye hari tu . hee . izinkan saya simpan kat sini , kalau korang rase mual & menyampah , plis kindly press the red button |x| at the top of ur lappy . tq
 
 
 
 



ini bukan hantu , pengcahayaan terlebih mase ni . haha . testing guna selfpotrait . heeee
 
 
 
 
 
 

 
ni mase hari raye ke 4 . before pegi rumah efa , untuk bacaan yaasin .
 
 
 
 
self potrait jap
 
 
 
tak pecaya dapat hasilkan muka mcm ni . haha . sampai sekarang tergelak sorang2 . sumpah kelakar !
heeeeeee ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
that's all for this entry . malas dah nk tunggu uploading lama2 . insyaAllah , if ade mase nanti akn update . hee.
 
 
bye . Assalamualaikum .
 
 

0 comments: