| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, September 29, 2012

| entry yang ke 301 |

Assalamualaikum..


1stly , thank bcoz menjengah di blog ini , i'm really appreciate that . very happy for today because this blog sudah bertukar ke wajah baru . ini lah akibat nya berhujung minggu di rumah sewa , mase banyak di luangkan bersama si lappy tersayang ! tersayang la sangat kan? of course la syg ! heeeeee ..





see . mengada ngada kan . x mention pon tajuk ape , tulis entry yang ke 301 ke kan . hee . saje je tu , tak sangka selama menulis ni , angka di blog sudah menjejak ke 301 entry sudah . 




nak di jadikan cerita , boring di rumah . then, decide dgn housemate jalan - jalan nak bersiar , so pergilah kami ke pantai batu buruk .




so, tak nak tulis panjang - panjang sebab malas nak tekan keyboard banyak kali . biarlah gambar bercerita .




 
 
lain tak ? haha . inilah gara - gara that new spec !
 
haha . akhirnya publish jugak gambar dgn 'big spec'
 
# start the journey!
 
 
 
 
 
 
 
sampai juga di pantai , terlalu ramai orang di sana . teringin sangat nak naik kuda & motor cross ! i hope one day ~~
 
 
 
 
 
 
 
sempat lagi masuk booth kat sane , expo perlebahan . posing jap dengan cik lebah ~ heeeeee
 
 
 
 
 
 
 
 
rehat -rehat jap .
 
 
 
 
 
 
 
 
jom, lets jejalan kat pasir .. lame dh tak jejak kaki kat pantai ni .
 
 
 
 
 
 
 
with the housemate, zura .
 
 
 
 
 
 
 
rilek kan diri dan tenangkan fikiran . thank housemate , banyak sangat capture gmbar !
 
 
 
 
 
 
 
peace !
 
 
 
 
 
 
 
 
again .
 
 
 
 
 
 
i think enough for today . ade mase & mood update lagi . bye .
Assalamualaikum .
 
 
 
 

0 comments: