| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, August 5, 2012

H.B M.H.H |22|

Assalamualaikum ..



sorry semua , memang sudah lama tak menulis di ruangan ini . sebabnya lately memang busy dgn praktikal . hari ni pun dah masuk 15 ramadhan . di kesempatan ni saya nak wish Selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak .



saya memang jarang online , tak sekerap selalu , bila ade mood saya akan online , blogwalking kat blog kawan kawan . untuk makluman , saya sudah 1 bulan praktikal di Hospital sultanah nur zahirah .



saya nak singgah jap je ni . nak simpan something istimewa kat sini . hehe .
hari ni dah 6 ogos . so , bermakna 2 hari lepas bfday MR. H . 
4 ogos . jatuh pada hari sabtu . semalam baru berkesempatan celebrate bfday dia sekali dengan berbuka puasa sama sama .



alhamdulillah , dapat jugak gubah sendiri hadiah utk his bfday . dia pun hampir tergamam tengok banyak sangat suprise utk die . hehe .







gambar hadiah lupa nak ambik . hehe .







simple cake , yang penting coklat . haha .






menu berbuka puasa bersama birthday boy . :))





muka serious potong kek . hahaha .




last but not least , happy birthday  to you ..
hope all you dream comes true .



sincerely ,














0 comments: