| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, August 29, 2012

busana eid 2012 .

Assalamualaikum



alhamdulillah , kenyang dengan rezeki pada malam ni , just simple menu . sardin plus sayur goreng ayam kunyit . sekarang sambil online , blogwalking jap , fb . then , decide untuk update . last entry ade story mory pasal 1st raya kan . tu pon tak semua gambar yang dapat di masukkan . uploading pon ambil masa . niat nak habiskan entry . tapi tak terhabis habis jugak . kih3 . mood nak menaip pon melayang layang ke laut lagi . heeeee . ~ sabar je la ~ 




kehidupan mus sekarang , alhamdulillah okay . fine ! terasa macam dah bekerja dah . hihi . padahal baru je praktikal  . banyak yang mus dapat belajar kat hospital ni . 1st department kene bertugas di bahagian TPN . ( total parenteral nutrition ) , after that . CDR ( cytotoxic drue reconstitution ) , then , TDM ( therapeutic drug monitoring ) . dan sekarang sedang bertugas di Farmasi Klinik Pakar Hospital Sultanah Nur Zahirah . memang sangat hectic . rehat sekali je. mase lunch hour je . terlalu ramai patient .





so , malam ni tak nak taip banyak - banyak sebab mood masih ke laut lagi . haha.
berbalik pada tajuk entry . busana  hari raya . haha . just utk simpanan dalam ni .





first raya , macam dalam entry sebelum ini .






next , 2 nd day raya .









3rd raya . heeeeeee













petang raya . tengok tu , dgn selipar ag . duk cari sandal kesayangan tak de . kene pow dgn abang die . 






hari raya 4 .








baju ni dah lama beli , tapi tak pernah pakai . then, tergerak hati nak pakai . heeeeee





raya 5 .





at pantai kemasek . shoot jap .





raya 6 .






beraya di rumah teacher . tak de gmbar sorang . terus pick up this, hee




last but not least ,




raya ke 7 . 






all picture di ambil dari galaxy note .  

0 comments: