| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, June 17, 2012

a few words !

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh ..


to all the silent reader .


saya rase this is 2nd entry yang di create kan time bergembira cuti di rumah .
siyesly , malas gila nk create new entry . haha


ni pon singgah jap . koram semua apa khabar ? moga- moga sihat semua .

actually xde cite nk tulis . sebab malas ! nak create entry yang dulu- dulu malas agi . haha . nanti lah k . hehe




 hee .. yang ni ade event kat skol . hehe . so , senior- senior menyibukkan diri jugak . hehe . entry ni tak tahu nak create bile . banyak sangat gambar ..









ok lah . setakat ni dulu la k . ade mse jumpa lagi . heee .





heee .. candid ! 




2 tahun lebih hubungan kami .
26/5/2012
2nd anniversary !





for the 2nd anniversary . thank a lot to him ..

love it damn much !




 muka semangat nih . hee .







ok la , mood dah melayang- layang dah . jumpa lagi . bye2..
Assalamualaikum ..

:)

 

0 comments: