| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, June 9, 2012

ala model , amboiii... plis ignore her :)

Assalamualaikum all the silent readers .
sorry for the late updating !


itu lah pasal , time balik rumah memang mood nak creating the  new entry sangatlah malas . sebabnya duk sibuk benda lain . bukak fb pon jap je , tak kerap macam selalu . banyak kerja . buat itulah , buat ini lah ..hehe , saya bahagia bila ada dirumah . heee :)
blink . blink . blink ..



oleh disebabkan banyak sangat capture sepanjang cuti ni , banyak entry yang tergendala , so . untuk permulaan saya letak sebahagian dulu , tapi entry ni . semua pasal saya la . sebab tu tercipta tajuk entry seperti di atas . haha . ala sudah ! 'kekoyaan sudah melanda diri' hehe ..







weee .. dalam banyak- banyak gambar, inilah yang menjadi pilihan hati .
apakah ? hahaha .
bak kata MHH , amboiiiii....
hehehe ...










tema : pink 
tempat : of kos kat monica bay , hehe







xtahu gaya apa , maen redah je .  photographer pon maen click je .
uhuk3

:)







kualiti gambar comey sebab guna benda dalam beg merah tu .
heee ..
wink ...







ranting rhu pon jadi lah.. haaha ..









last but not least , gambar yang dicuri dalam fb MHH td . hehee..

hasil tgkapan guna his 'note' heee..
 'best kan upload gambar org ?'

jeng - jeng- jeng 






haaha , lupa nk bluetooth . tu yang download je dlm fb die. hehe .






ok la , the early update .
08:25
10 jun 2012
  morning semua . alhamdulillah , baru selesai breakfast 
nasi goreng buatan 'mak' a.k.a nenek .

:)

bye- bye
 ASsalamualaikum..



0 comments: