| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, May 23, 2012

Special Click From Me Part 2

Assalamualaikum cowok cewek sekalian ,
Salam Sejahtera & Salam Blogging . *eh, ade ke? haha . belasah je. 
 
 
 
 
 


Actually dalam entry yang lepas, saya ada share pasal shoot kat bukit tension kan . kepada yang tak tahu or tak sempat nk tgk entry tu , Sila Klik SINI--->  
 
 
 
 


Tapi sebelum tuh, maaf sebab lama tak update, nak kata busy tak la busy sangat pon . tapi boleh la. busy dengan benda lain . hahaha . satu lagi mood tak datang ni . ni pon lepas semayang subuh td terus singgah . takot nanti mood lari lagi , susah nak tgkap . hehe .
Gaji dah masuk la semalam . Semalam teman my friend pegi bayar broadband kat T.Store Sg Buloh, memang niat asal nak teman je okay . tapi ......







terbeli pulak benda ni . asal la ko warna pink dan cute??



semalam ada la post gambar ni kat fb , ade la salah seorang hamba Allah ni , iaitu member sekerja MR.H , dia comment , mcm ni la lebih kurang ayat dia , 'hazmeer belanja ke?' 

haha , of kos la TIDAK ! dia pon ade hadiahkan jugak kasut mase last birthday . lebih kurang tinggi mcm ni jugak, tapi colour hitam . memang cantik . haha .
 almost 2 months tak jumpa . hik3 . period of time yang lama bagi kami . cheewaah . nanti bila dia datang boleh sambut anniversary teros kan !haha . can't wait that time .yabedabeduuuu... 







ok la, lets start continue with the pictures ...












 
 see . jersey nama zemer 57 . haha . tuan die tak rasmi lagi dah pakai dulu .
hehe , tp dah mintak kebenaran dari tuan die taw. hehe .





ok la. sampai sini dulu , hehe . 2 days more .
haha .

bye-bye.

Assalamualaikum.

0 comments: