| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, May 18, 2012

special click from me PART 1

Assalamualaikum ..
salam uhkwah dari saya , pemilik rasmi tanah jajahan ini , actually memang agak lama saya tidak create kind of entry like this . entry ini adalah istimewa buat tatapan yang sudi melihat , & blogwalking at my site . urrmm , macam mana start ni , da lama tak mengarang . rasa macam kaku je pulak . ops ! abaikan . satu penipuan disitu .. :) 




actually semalam , terasa amat bosan di bilik , then ajak my friend untuk ambik angin ke bukit tension (satu- satunya bukit antara asrama dengan kolej , ala- ala taman rekreasi gitu , memang ade track jogging)




maaf , pengarang hari ni nak tulis dengan font colour - colour bagai . so, layan je la k . maka , around pukul 6 matahari sedikit redup , bergeraklah kami kesana . TAPI , kami bukan ke sana nak beriadah ke apa ke . haha , buttttttttt , hehehe . * as u knoe me* hehe . senyum lebar disitu .




tapi kami ke sana ,  niat asal , nak photoshoot . haha . memang da lama giler tak shoot giler - giler . dan memandangkan kami baru je abis exam , so ni dikira terapi diri utk lepas kan tension la ni . sebab tu pegi ke bukit tension . haha , memang berpeluh la my friend semalam duk shoot macam- macam gaya dan kerenah si pengarang ni , almaklumlah . dah lama tak buang tabiat . huk3 .  





then, sebelum pegi tu , sempat lagi take time to do this . 




hand made , 10 minit siap . hehe . 
yang penting ayat , EXAM ARE OVER!!

:))))








candid , time nih tengah mencari port yang sesuai . hehe .
(abaikan posisi , tak senonoh betol . hehe . ala - ala gambar the making of la..sebalik tabir gitu . hahaha)








  also candid . mase ni baru je sempat duduk . :))) see..haha . lawak sokmo je tgk gambar candid . 
:)








 sempat lagi time bercakap photographer capture this . hahaha ...












 
done!!! jelas sinar kebahagiaan di situ . hehe .











 
again . but different banner .

:)


copyright of me .









cak , hehe . aucak . . di sebalik rimbunan lalang .






 
yeay !!

saya sudah bebas . bebasss. bebassssss dari examination .



:)





 aksi -aksi selepas lompat , penat bukan kemain lagi . hik3

tp betul- betul dapat release tekanan . balik bilik mula la lenguh , ye r .tak warming up sebelum lompat . urat terkene kejutan . hahaha







see, muka eksaited melepaskan tension . haha


 OK la , saya rase sampai sini je la dulu , akn sambung dengan part 2 . bnyak sangat gambar if nak letak sekali . 


ok . bye 

Assalamualaikum .


 

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah

nice blog.. sukanya lihat kamu pose... suasana menghijau..
bila kak ada pelung join kamu?
heheh

zahra iman said...

hehe , jom la..best , rasa nikmat sgt bile dapat buat ape yang kita minat , tapi kene cari kawan yang sporting utk layan karenah kita. hehehehe .