| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, May 27, 2012

men in black 3

Assalamualaikum & selamat petang to silent readers .
Ya Allah , hanya tuhan je tahu my feeling right now . memang rasa boring tahap cipan dah ni . plan nak pack the stuff to go back next week . but , no mood to pack the stuff right now ,
rasa mengantuk tapi tak boleh tidur . rasa nak online , tp boring . so teringat pasal outing last 2 days . go to jusco kepong to watching that movie .
tapi tak tengok 3D pon . haha . tapi malam tuh , MR.H hang out with his friends , ben & his new friend from labuan who work at halliburton for temporary . so , dia bawak mereka jejalan kuantan . they went to E.C.M . also watched that movie too . but they watched in 3D .







so , as usual . singgah nak simpan benda ni jap ..






see , kat eskalator pon sempat lagi.

hye.. peace . i'm mus







before beli tiket , kiri kanan semua chinese . haha , rasa macam dekat obersea pulak . kuam3 






 now, the popcorn time . 5 min before enter the cinema to seating .







25/ 5 /2012 --
a day before anniversary ..
bought something special to him..








that's all my story there . sekarang memang mood menaip tak datang- datang .



ok la . gtg , bye .
Assalamualaikum.



0 comments: