| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, May 29, 2012

Melaka Wonderland Theme Park & Resort

Assalamualaikum.
 
 
singgah jap , baru lepas blogwalking & stalking the fb .
:)
 
ye la . stalking my fb . hehe . bace semua notification .
 
 
 
 
Ya Allah .penat giler hari ini , balik td pon tertidur . area jam 6 ptg jugak td bangun .
:) oh ya, lupa . niat asal nak simpan benda alah ni .
bukak- bukak je penuh notification , tak sedar td sebelum tidur online , (sambil dengar THR gegar pantai timur tapi tak ingat nak pasang charger kat notebook . sedar- sedar notebook dah di shutdown sendiri unproperly) . hehe . 

he tagged his photo with me ..





oh ya . lupa nk bagitahu , hari ahad hari tu , his family ada buat rombongan ke melaka selepas hantar mak die kat KLIA . utk tunaikan umrah .
'selamat menunaikan umrah dan semoga dipermudahkan segala ibadat yang dikerjakan .amin'
biasanya , doa mak akan diperkenankan . kan?


hari ahad sampai KLIA dalam jam 3 petang . then diorang duk KLIA sampai petang . nak tunggu mak naek flight memang tak sempat , sebab flight ke madinah pukul 10 malam , so petang tu jugak teruskan perjalanan sampai ke ayer keroh , melaka . sewa homestay kat sana .

1st- 1st sampi kat sana , he gimmi a call . memang saje je nak buat org jeles . siap tanye lagi bunyi ape . haha . sebab sebelum masuk pintu gerbang tu ade bunyi dinasour . kuat giler . terkejut jugak saya dengar mula- mula tuh . haahah .
awak . awak . tak habis- habis dengan perangai nakal awa tu kan. 

gambar ni di capture oleh his younger sis , irah . semalam pon sempat jugak gayut dengan irah . hehe . she already 17 yrs old . SPM this year . jap je sempat borak . then continue dengan her brother pulak . hehe. 



memandangkan cuti sekolah , so lepas hantar mak ke airport , trus bergegas ke melaka sebab budak- budak dah tak sabar nak main air kat melaka wonderland .

dia pon terpaksa apply cuti ahad isnin . maklumlah  diorang pegi ramai- ramai dengan sebuah van .
van (his family)
kereta ( his cousin)



haha , malam tu jugak balik kemaman , dari tangkak , segamat terus ke kemaman . 
sampai segamat, tukar shift dengan kakak dia bawak van , ayah dia dah tak larat sebab puasa that day .
sian nye awak . sampai pukul 2.30 pagi kat geliga , terus balik rumah sewa around jam 2.45 pagi jugak . saya ingat sebab awak kacau tidur saya . hehe.


khamis malam jumaat ni , awak terus ke KL pulak . hee .
kemaman , wait for me ..
almost 2 month tak ketemu . hehe .


ok la . gtg . nak pegi cafe . bye
Assalamualaikum
  

1 comments:

Sherry said...

Nice pic, first time here

NAmesherry.com