| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, May 24, 2012

done already

ASsalamualaikum to all the silent readers .


see, tittle pon done already kan? done what . u know what . haha.
cuba tengok blog ni . atas bawah , kiri , kanan , ade something changes kan ? haha .
actually dah modify sket- sket . tak la done already sangat . just make the changes beransur- ansur . see, lagu pon dah tak berkumandang dah kat blog ni . haha .




sekarang , we have a lot of time kat sini , sebagai penganggur terhormat .
exam dah abis , tapi still kene tunggu result keluar first before balik utk menikmati cuti sem yang sedang melambai- lambai .
* wow . . can't wait that precious time ..



Tadi mase bukak blog , terperasan la satu msg yang still awaiting at the dashboard .
so, teros bukak . dapat this kind of comment .

salam ziarah

nice blog.. sukanya lihat kamu pose... suasana menghijau..
bila kak ada peluang join kamu?
hehehe
 
 from : akak blogger . my new blogger's friend 
 
sila la klik her blog : CITARASA RINDUAN
 
 
sebelum ni ade jugak survey, teros follow akak ni punye blog . suka sangat tengok , sebab ade banyak cerita pasal makanan .. 
* ish budak mus ni , makanan je tahu. haha.
hehe .
koram pon .nanti singgah la k . :)))
 
 
 
tapi sebelum saya akhiri this entry , nak simpan benda alah ni jap okay ?
 
 
 
 
  candid syndrome by my friend . teruja sangat dapat maen bubbles . hehehe .
ini senyum ikhlas okay . bukan buat- buat . 
like this smile . :))
*eh, terpuji diri sendiri . maaf , saya tak perasan okay .
 
 
 
 





 
 
 hehe . tersangat teruja bila tengok gambar candid . gambar candid adalah wajah sebenar kita di khalayak ramai .
haha . mcm ni kah saya dihadapan anda?
hahaha.


ye la kan. biasenya . dihadapan kamera kita akan pose cantik- cantik punye .
if senyum, msty nak nampak gigi .
* bukan u oll. but saya sendiri . haha *
 
 
 
 
td duk pick up gambar- gambar ni dan upload . sementara tunggu loading . take a shower dan solat asar . 
 
so, sekarang dah siap satu entry . nanti i'll update soon.
bye
Assalamualaikum.. 
 
 
 

0 comments: