| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, May 26, 2012

2 years already

Assalamualaikum



semasa entry ini ditaip laju , ditemani lagu- lagu berkumandang di radio era . 
actually just nak create this entry to MR. H .
special dedicate for him .


* tp bila taip kat sini , u ol pon bace jugak . haha .*


tp sebelum tuh . nak upload ni jap .

  save that date..


haha , koram pun da dapat agak kan . tarikh itu dengan tajuk entry kan .
tarikh yang sama dengan hari ini tapi tahun lain kan .
itulah jawapannya . 2 years already .
pejam celik . pejam celik . da 2 tahun dah kita saling kenal hati budi masing- masing .
pelbagai dugaan suka duka . manis pahit yang kita dah lalui sampai ke saat ni .


bak kata beliau : 'benda yang lepas kita lupakan .  kita adalah kita yang sekarang , bukan kita yang dulu , kenangan dulu jangan di ungkit lagi , kita adalah masa depan kita , so . pandang masa depan dan jangan toleh masa lalu lagi'


see .. dalam kan ayat tuh , sebab tu la . saya sendiri pon kadang- kadang dah tak nak ingat masa lalu yang sometimes menyakitkan diri .


tapi sebelum tuh , see photo above .
actually hadiah itu adalah hadiah ulangtahun kami . combination of us .
duit saya , saya beli dia punya . duit die , die beli saya punya .
hehe . wait the time untuk bukak hadiah tu sama- sama .

:)

agak- agak ape dalam tuh  ?

---------------------------------------
(fill in the blank)
haha . don't worry . isi hadiah tu akan saya masukkan dalam entry akan datang lepas kami bukak that 'precious present' okay ? 






 |selamat ulangtahun yang ke- 2 sayang |





 he's only one cupcake that i've.



imbas kembali ..
 
 ni masa zaman dahulu kala  






 komen untuk gambar ni : see, semua orang dalam gambar ni tembam- tembam kan? hahaha .



ops ! iklan jap . hari ini juga this car genap 2 tahun usia dia .
his 1st wife -- neo 57
:)




zoo taman teruntum




 1st date kat ecm .. budak gemoookkkk...












that's all for this entry .
doakan hubungan kami sampai syurga .
kami hanya merancang, tp DIA yang akan menentukan . 
jodoh maut semua di tanganNYA.

M.H.H ,
i love u dear .
26/5/2012
23:17hrs

esok , perjalanan mak beliau utk menunaikan umrah ke tanah suci ,
semoga dipermudahkan segala urusan .
u too, drive leklok esok .
bye .
Assalamualaikum.
 

0 comments: