| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, April 13, 2012

terasa bagai suri rumah

Assalamualaikum
 
 
permulaan hari minggu for this week . bangun- bangun je terus online jap .semalam offline awal. duk layan ABPBH 2011 kat cerita master. tengah- tengah tengok . he gimmi a call .
ops ! die miscall . i yang call . free kan :)
 
 
frust ! sambil tengok kat part didi alias yang menang , then terputus . B.B terputus hubungan .hahaha, so , malas nk teruskan loading . terus tutup lappy .
n continue gayut again .
 to u : sorry , hilangkan ur mood  semalam, i knoe u're very tired. haha . ingat lagi mase gayut tu, dia ade cakap nk tidow. memang dah siap bace doa tidow lagi . 
awak cakap letih sgt n ngntuk . so, saya suruh awak tidur dulu .
 
then, lepas tu, saya bukak notebook jap . around jam 12 pagi mase tuh , tetiba tgk nama awak timbul kat chat . saya ape lagi, terus gimmi a call again .
haha . rupa- rupanya awak ckp xleh tidur sebab saya. sebab duk mikir sangat .
ishh... die ni , kite dah ok la awak . dan sekarang kite rase tenang dah .
don't worry . be happy okey !
 
 
 
itu cerita malam td,  berbalik pagi ni . after usai solat subuh , tertidow jap . seb baik dah kunci jam pukul 8 . then, kejutkan awak utk p keje .
saya sambung tidur balik . normal lah kan hari minggu . if duk kat umah , of kos, memang tak leh nak penuhi peluang keemasan ini , hehe .
 
 
 
 
today status update :
 
hari ini kehidupan ibarat suri rumah . lepas bangun terus siapkan breakfast, then, masak lauk untuk lunch , tanak nasik . sementara tunggu nasik masak , basuh kaen . jemur kaen dan kemas mana yang patut .

yabedabeduuuuuuuuu.... — at Dalam Bilik,Sambil Nyanyi Nyanyi
 
ops ! sambil nyanyi itu tidak benar sama sekali . oh ya .
breakfast today --?> cekodok bilis .
 

adun tepung gandum , masukkan ikan bilis ,nasib baik bawang ade lagi 3 ulas . dapat jugak masak hari ini , lauk sardin . kemalasan nk turun cafe. so, masak nasi je.






 
 
  
kacau sehingga sebati dan homogenous , campur air dan garam secukup rasa.










panaskan minyak & goreng




 hidangkan dan makan . oleh kerana sos cili McD ade lebih beberapa paket kecil semalam,so makan je la . Ya ALLAH, pedas giler .
tetapi ... best ! hehe .
 
 
 
foot note,
hope today is better than yesterday .
tomorrow is better than today .
* miss u damn much dear *  
 

0 comments: