| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, April 20, 2012

rilex kan fikiran

Assalamualaikum
 
 
 
hai. hai. hai. dan hai .
hehehehehe..
 
 
 
actually in library now. lecturer tak masuk petang ni. so, kami pun berangkat ke library.
dikesempatan ini digunakan untuk m'online.
hehe
 
 
tapi tak tahu nak cite ape actually , oh ya . semalam kami ade pegi auditorium pukul 8 mlm utk tengok pertandingan nasyid utk muslimat.
hehe.
sokong adik- adik junior wakil farmasi .
 
wow, memang best la . memandangkan ini anjuran Islamic Friendship Society utk minggu penghayatan Islam. so, utk muslimat punye nasyid, no entry for man.
aurat tuh.. hehe :)
 
 
 
tapi ape yg ingin ditekankan, memang dapatkan rilexkan diri bile dapat dengar lagu- lagu yang lirik yang penuh makna.
 
 
 
 
 
antara kumpulan yang buat persembahan semalam .





kami . kami. & kami . walaupun yang ni je pegi, tak cukup semua pegi .
tapi kami tetap SAHABAT .

yeah , teman nasyid semalam --> sahabat .




 bersama shima :)







weeya & hanis







last but not least, 







bye- bye 
Assalamualaikum.

0 comments: