| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, April 25, 2012

PIZZA HUT kami di taja .

Assalamualaikum .
 
 
salam sejahtera . bersambung . awal pagi dah tulis prolog entry ni 
 
 | see previous entry|
 
haha . saje bikin panas . 
 
awak,  rasenye dah lama saya tak menulis guna font colour hitam kan . hehe. just pilih je . da boring guna font colour - colour . pagi ini sempat update jap. lab pukul 10 nanti . 
tak sabar nk buat persediaan ekstemporaneous. nanti saya masukkan gambar dalam entry sediaan ekstemporaneous . memang sekarang mood menaip kurang , sebab tu la terhasil entry- entry pendek sebelum ini . see , update jugak walaupun sedikit coretan kata- katanya kan ?


hahaha . so, bersambung pasal entry coming soon , entry ini saya akan masukkan ragam- ragam kami menikmati rezeki ALLAH . alhamdulillah , open table kat pizza hut with tajaan .




ok la , mesty koram- koram tertanye- tanye kan . tajaan ?

actually , 2 hari yang lepas , MHH stand for (Mohd Hazmeer Hamzah) was sent me the voucher . siap pos laju lagi tuh . hahaha . memang terharu giler . voucher yang die dapat kat tempat keje beliau . ibarat macam kupon dari 'point' hazad yang die report dalam 'hot cut' (tak pasti samada betul tak ejaan ni) .




so, macam benda ni terkumpul la , tapi voucher  ni memang die tak guna langsung . semua pos kat saya .so, semalam saya ajak kawan- kawan saya menikmati 'hadiah' itu di pizza hut kat the store sungai buloh . actually , voucher tu boleh guna kat tiga tempat ,
( pizza, kfc , ayamas ) . tapi, kami decide utk makan pizza .

voucher dalam RM35 , plus duit kami sikit .
tambah RM5 sorang je . memang berbaloi lah . haha . the main dishes di sponser oleh MHH . :) thank a lot  sayang . 
(see, sampai ter'sayang' pulak kat sini . hahaha . typing error , tapi malas nk backspace) 

lalalalala .. * alasan !


:)
 
 
 
 
 
jom layan the picas , mcam biasa , entry tidak akan lengkap tanpa picture di blog ini .

dengan itu mempersembahkan ...






gambar pilihan . haha . vote from MHH . haha . die cakap saya comey pakai nih .
hahaha . lawak betul . ye la . saya akui , this my 1st time pakai tudung bawal 3 tone .
:)

*haha , sajeje awak kan . nk suh saya pakai tudung mcm ni mase jumpa awak *
baek !








awak , MHH , thankz . haha :)

see! muka eksaited dapat makan pizza free . kuang3 .









yummy . yummy .





the main dishes :)







Combination of hawaiian chicken + super supreme :)





 1)









 2)









 3)






4)





gambar 1 --> bersama hanis 

gambar 2) also same , wah . saya sudah tembam . ^_^

gambar 3) shima with- zulaikha

gambar 4) weeya & shima (ma, knp mulut tuh , hahaha )









           














 tengah semangat makan nih . haha ,candid sydrome oleh weeya .
:)








:)







see , tudung kami lebihkurang kan?

tapiwarnalain .hik3

(kasi pening awak baca tak der space, :)







 
eh, eh , kenapa gambar ini besar . haha .
lupakan .









balik pulak , take away K.F.C .
:)



saya happy , bile saya happy , saya banyak makan , then , saya timbang .
OMG , berat dah naek 2 kg . from 49 da jadi 51 .

uhm . haha , semalam ade gitau die , still lagi cakap saya kurus . 
ye la . sebab lebih ringan dari awak kan .

dulu, mase timbang sama- sama , saya 49 . awak 57 .
sekarang saya 51 . msty awak dah 60 kan .
hahahaha .






:)

that's all from this time . ade mase, ade cerita , saya singgah lagi . & update to create new entry . bye . 
Assalamualaikum 




foot note ,

alhamdulillah , sangat syukur atas rezeki yang dikurniakan ,
MHH, lepas ini boleh kita pulak open table kan ? 
:)


 

0 comments: