| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, April 10, 2012

my best digi .

Assalamualaikum...
 
 
how are you? fine ? alhamdulillah . syukur atas kurniaannya , dapat jugak saya create this entry walaupun semenjak 2 menjak ni line begitu 
begitu sombong dengan saya . mogok sebab ritu ade tgk movie online .
so, disebabkan itulah my beloved B.B buat hal .hehe .
ok. abaikan .
 
 
 
 
today is public holiday . alhamdulillah, cuti make me feel so fresh .
alhamdulillah ..nak cuti manyak- manyak .
hehehe. ish. budak ni , orang bagi betis, nak peha pulak..
 :))
 
 
 
 
semalam ada jugak plan nak bangun lambat hari ini , sambung tidur lepas subuh la.
tetapi..after kejutkankan dia subuh ,sy pun solat. then lepas tu terlelap jap.
sedar- sedar pukul 7. nasib baik. sebab die pesan suh kejutkan dia nk g keje .hehe .
almaklumlah , every day . from 12.am till 6 p.m..my call for him does'nt used the credit. hehe. free for 18 hours per day . sangat berbaloi . n satu penjimatan for digi users .
only for digi easy prepaid . hehe..tp if u want to 'gayut' sepanjang hari iaitu selama 24 jam.. + from 6.pm until 11.59pm . there will be deducted only 99sen from ur credit. 
memamg sangat berbaloi . kadang-kadang rase mcm dapat bonus bfday setiap hari. dulu, sebelum pakai digi, if ade pape just msg, sekarang kitorang dah jarang mesej . if ade pape, terus call. :))
 
 
 
after die pakai galaxy note tu, die pun beli la no digi . maklumlah, mase tu die pakai 2 phone, saya ade bagitahu la pasal kelebihan digi easy prepaid ni.. then, akhirnya die bersetuju utk pakai ni.. suatu malam tu, die pegi la usha- usha no digi easy ni . then, hasil yang sangat menghampakan , no digi easy prepaid was not sold at kemaman.
 
 
then, he call me . tell about it . my fren yang duk kat kuala terengganu pun ade cakap, kat trg pun tak de jugak no digi easy prepaid ni.. see, terhad kan ??
 
 
then, we make the decision, saya je pakai no. digi easy tu. then die pakai digi biase je.
tp kesian kat die la, saya mcg & call die free. tp bile die nak call n msg sy.. mahal pulak.
so, sampai saat ini, sebagai langkah penjimatan kredit, if ade pape, sy suruh die miscall je, then saya yang akan call die.. hehe.
satu penjimatan kredit kan . so , sama- sama jimat kredit . to4 pun sekarang dh jimat sangat . die selalu yg to4 kan..hehe.
thankz dear.
 
 
 
 
now, die pakai 3 phone . * see ! dah lawan sy . haha
dulu saya pakai 2 fon . die pakai 1 fon. 

sekarang , saya pakai 2 fon. die pakai 3 fon .

his previous sony - celcom
his new galaxy - simCard for internet only .
his new phone - for our digi.


alhamdulillah , we still together till this time.

almost 2 years . mcm- macam berlaku . pahit manis , hope our relationship till jannah . tp kita sebagai manusia , hanya mampu merancang, tp DIA akan menentukan.
 insyaALLAH .




 also my best friend ,
teman bergaduh .
only him , make me smile , make me cry , make me stress , make me up, make me down .semua nye die.
1001 rasa .
haha . for u , thank a lot sebab hadir kembali dalam hidup saya setelah 7 tahun berpisah .
 
 
 
 
 
 abaikan dulu  pasal coretan di atas , next , my photo before amali test past 2 days.
 
 
 
senyuman dalam debaran .

hehe . alhamdulillah , can do 3 preparation of drugs dengan jayanya . alhamdulillah ..







 

 candid by hanis . mase tu ade kat library , ade gmbar sejenis mikrod di bawah mikroskop.
gambar yang amat mengeri kan.
haha . mcm ni muka saya . kelakar giler. hahaha..
 
 
 




 time for layan movie sambil lunch . hehe. jom .





next, my mr. blue ramboo...
*my partner sleep.


:)



c u soon . bye .Assalamualaikum...

0 comments: