| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, April 28, 2012

miss bloomy

Assalamualaikum
 
 
 
now, 21:21 start to create the new enty . baru lepas mandi , haha . lewat kan ?
ops . haha , hari ni malas nak mandi awal . lebih- lebih lagi tadi baru pas makan malam kan . so, kene la rilex rilex jap sebelum take a shower .
 
alhamdulillah , kenyang . makan bihun sup pedas + air jagung cincau .
:)
air masih separuh lagi . kenyang ter'sangat' dah ni .
 
 
 
 
actually this entry nak cerita pasal 'kawan baru' . kawan baru tuh namanya .
MISS BLOOMY .
 
|same with the tittle above|
 
 
kawan- kawan , petang tadi memang boring tahap cipan ,so . ajak my friends to go there.
sg buloh nursery .
fuh . rambangmata nak pilih yang mana satu . actually hajat dah lama sgt nk memiliki 'kawan baru' nih . tapi hari ini baru tercapai .
alhamdulillah , eksaited giler .
 
 
 
yang ni diantara bunga yang ade, sikit je sempat capture . duk asyik tengok bunga , sampai tak sempat nk capture banyak - banyak .
 
 
 
 
deratan bunga kekwa .







kecomelan kaktus yang berwarna warni .









sekuntum je bunga ni :)
 geram tengok , dah la kaler putih suci 

---aish---







eksaited dapat tengok & pegang bunga  :)






tak lepas- lepas pegang bunga . hik3
tapi saya tidak la se'obses' seperti NORA ELENA .

:))




with zulaikha ,
& dhira capture this .







 this is my 'new friend' --> miss bloomy 
1st day --15 kuntum 

siap belikan baja special lagi . hehe .




& her new place is ..



 hehe . die pun mesty suka dapat tuan baru kan . haha
(ayat menyedapkan hati sendiri, hehe )





miss bloomy punye tarikan .
combination of two colours . putih & kuning .
the only 'one' there .

:)





hehe . malam ni tidur dalam senyuman lah jawabnyer .
:)





foot note,



heee.. eksaited giler . td pun kuor tak bagitaw die pun .
hehe ,
sibuk sangat dengan misi die .

sekarang dah otw balik .
hopefully selamat sampai ke destinasi dengan selamatnya k dear .
bye .
Assalamualaikum .

:)

0 comments: