| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, April 16, 2012

hari yang memenatkan .

Assalamualaikum
 
 
 
hari yang memenatkan . yes ! today . ini semua adalah gara- gara tak boleh tidur semalam,
memang tak tahu, dah puas pejam mata, still tak boleh jugak .
then, decide ambik wudhuk , mase tu around 12.30am.
habis khatam surah al- mulk.
solat sunat . memang inilah keje saya bila tak boleh tidur.
mengadusegalanasibhidup kepada PENCIPTA sekalian makhluk.
 
 
 
after that, around 1.30am++ still tak boleh tidur lagi, 
sambung bace majalah solusi edisi 42 . 1 solat= 500 solat .
ini menceritakan kisah kelebihan masjid al-aqsa yang berada di bumi palestin kini.
 
 
 
then, after that, pejam punye pejam, still xdapat lelapkan jugak. so, decide call him.
cian die kene kacau, 1 panggilan je terus disambut . almaklumlah dia dah tidur mase tuh. saya cakap la tak boleh tidur & die cakap, tidur la. esok kan ade kelas. nanti tak cukup tidur. cepat- cepat pejam mata. 
 
 
 
tapi..still tak boleh pejamkan jugak. around 3 a.m waktu malaysia jugak saya tertidur sendiri .( fuhh! waktu malaysia tuh!) hahaa..




sebelum tidur, duk selongkar gambar - gambar dalam tepon . really really miss my adik ..
adik aisyatul hazirah..
terngiang lagi kedengaran . hari tu, ade cakap ngn dia.
then, die cakap..

"along, along balik bile? jom ah kite g pantai , kite jumpe abang meer."
(versi pelat, normal la celoteh budak 3 tahun)

see! adik saya sendiri pun rindu saya. termasuk 'sidia' juga . mana tak nyer, tiap kali g pantai memag selalu bawak die. manja la dengan abg meer die, sampai dah tak kenal dah kak long die..hee.. really miss all of them, termasuk my family. !!

..i love u all ..




jeng- jeng . belek punya belek phone, terjumpa la gambar ni,



halliburton's family day .
dinner 
:)






continued : so, hari ini terpaksa terima akibat mengantuk giler. tambahan puasa pulak.
memang tak larat giler. pagi je segar. sebab ade amali mock dispensing and teknik aseptik. jom layan the picas .




zzaaassssssssssss.......





hari ini buat rekonstitusi serbuk dalam vial . hehe. terkinja- kinja buat. maklumlah main dengan jarum kan..




that's all my product ..




that's all for today .




foot note,
 
now, semasa entry ini di create, si dia sedang menonton BATTLESHIP .
jelous !
 
Kbai .
Assalamualaikum..

0 comments: