| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, April 2, 2012

entry pertama di bulan april .

Assalamualaikum..
 
 sudah lama tak menjengah ke sini .
haa..sajeje gatal tangan nak update di pagi hari .
dikala menunggu masa utk pergi ke kelas .



so, ambik kesempatan disini jap utk buat entry pertama di bulan april .
tapi hari ini dah 3 hb april . tapi tak pe. nanti ade mase saya update lagi k.



actually semalam kitorang ade buat lawatan sambil belajar di yakult factory , seremban .

huhu .


memang best giler la. 
kagum . sebabnya peralatan yang canggih . memang majority of work di kendalikan oleh mesin .
hanya pekerja seramai 40 org je yang bekerja di kilang tuh .
di situlah, satu- satunya kilang yakult yang terdapat di malaysia .

32 negara seluruh dunia yang mengeluarkan produk itu .
semuanya berteknologi jepun .


oh ya . nampaknya masa tak mengizinkan saya menulis lagi . 
maybe entry selepas ini saya akan menceritakan tentang lawatan semalam .

ok ??


hehe . jangan marah . time to go to class..




budak nerd !

haha . ok abaikan .






foot note,

easy prepaid yang menjimatkan .
menceriakan hari kita,
tiap hari tak miss dengar suara awak .
1st day of ur new celcom postpaid .


hu3

ok bai .
Assalamualaikum . 

0 comments: