| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, April 17, 2012

CANON EOS 600D

Assalamualaikum
 
 
 
 
 
entry ini dah lama tergendala, tapi malam ni ade kesedaran jugak utk update .
so, malas nak tulis banyak- banyak.
biarlah gambar berkata- kata .
 
 
 
 
 
 
penulis bersama that DSLR
 






insan yang kepenatan melayan kerenah that girl.
hehe.
TQsomuchhhhhh!!!
 

 







jalan hospital sg buloh, before masuk highway.
perjalanan menuju ke putrajaya. hampir 1 jam.
thankz to GPS.






the view there. at taman botani, putrajaya.
actually kat area putrajaya ni. ade 5 taman +/- la..lau tak silap.
memang cantik2..
ni salah satu taman yang best utk photoshoot.
ini semua idea his brother .
die cakap tempat ini sesuai utk photoshoot.
hehe..
 akhirnya tercapai jua.






putrajaya seafood.
floating restaurant







salah satu corner yang best & background yang cantik






zoom in...






cameraman pun masih belajar capture. kami la modelnya.
*hahaha..

credit to hazlif hamzah





heeee........





cantikkan tempat ni?














last but not least, 


da ngantuk da. laen kali continue k. bye.
salam

0 comments: