| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, April 8, 2012

277- walkhaton 10 000 langkah.

Assalamualaikum
hai everybody . alhamdulillah dapat jugak complete the proposal for the research .
hopefully semuanya akan berjalan lancar .
50% from the researh subject is comes from that proposal.
lately, saya kurang update . it's quite hectic month for me N my friends.
esok amali test .ni pun tak study ape lag. baru complete convert the document to PDF ,
to make the copy by printing tomorrow.
OH YA ! see that tittle above .
277 ?
actually, angka itu menunjukkan the latest update for the entry in my blog.
tak sangka almots 2 years dapat hasilkan hampir 300 entry . hehe
:)
credit to u MR Bloggy , because always in my side di kala saya ingin meluahkan rasa or my life punye stori .
semalam, telah dijalankan walkhaton 10000 langkah in my college.actually not only kskb sg buloh, but lebih kurang 30+- kolej kesihatan di seluruh malaysia, termasuk kolej kejururawatan , semuanya under Kementerian Kesihatan Malaysia.
jom layan the picas . .

actually tema biru, tapi kami lari tema . almaklumlah. tshirt biru takder .
haha. baru perasan yang kami sangat menyerlah dari yang lain. hahahaha..









  see ! kami berjalan kan . hehe
almaklumlah walkhaton , bukan runkhaton. hahahaha






sempat lagi pose kat nursery bunga . on da way. haha .
 so, kenangan tercipta jua di situ.




 
akhirnya. sampai ke garisan penamat di kolej .







sempat bergambar dengan pengarah lagi . hehe .



and last but not least, lepas sampai kolej, gimmi a call .
sempat lagi bergayut sesambil die bawak kete pg keje .
haha . inilah hasilnya.
bile tyme gayut nak ber'pose' jugak.


 
 hehe ... sempat agi pose . hu3



foot note,

hee .. for malam ni, nak tengok cerita 7 petala cinta.
dapat copy from senior td.
aish . budak ni . esok test masih lagi tak sedar. haha.
apa nk jadi .


ok la. saya study sambil tgk movie sambil msg or gayut .
boleh kah?

hahahaha ..

that's all for today . bye . c u later .
Assalamualaikum

0 comments: