| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, March 4, 2012

wordless sunday ..

Assalamualaikum...



hi. hi. all. ((:
i'm already home now . sempena cuti mid sem .
already done with the formative exam last week..

so, this is our precious time spend at home ..


rindu nak conteng banyak- banyak .
tp mood xde , so . just nak masukkan gambar je .


as usual . bile tajuk dah wordless . so . entrynye banyak gambar .



lets scroll down .....











cantikan ? tak kenal pun . just jejalan n nampak budak2 ni . sporting giler .
tu yang bleh capture this ..

(:




katanya . mereka ade masuk pertandingan fashion show ..



lets move to baskin robbins ..





memang best gler .
tak sangka pulak . masing- masing pilih perisa coklat & vanila .


*tetibe ingat cite amir & zara *





sebelah kiri--> die punyer .
sebelah kanan--> sy punyer .


die suka vanila & sy suka coklat !







love this picas .

*majority gambar die memang candid*







:)


lets
mamam aiskrim ...







tengah makan die capture . uhm . xsedia lagi ni..






budak ni memang khusyuk bile makan . tu sedap ambik gambar banyak- banyak .







hehe . candid lagi ..








zoomm in.....














kerdilnye diri pakai jam ni . but . smart !
















bye- bye .


see u again .
 assalamualaikum...







0 comments: