| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, March 10, 2012

TIDAKKK !!!

Assalamualaikum...
 
 
 
 
jom bersedih , jom !
 
 
sob . sob . lebih kurang 2 jam lagi akan meninggalkan bumi kemaman yang indah ini .
pejam celik pejam celik . almost 1 week dah kat umah .
tapi still rase mcm balik semalam je .
 
* tu la , bila duk umah memang tak sedar mase berlalu . bila duk kolej , terase lambat je mase berjalan  sebab duk asyik menghitung hari nak balik .
insha Allah  some month aje lagi tinggal .
nak balik praktikal kat bumi terengganu .
 
 
 
ok . semalam kami m'habiskan mase utk bersantai , seperti biase . port wajib .
monica bay .
ade jugak some pictures , but belum utk dipaparkan utk this entry .
malas nk tunggu loading .
 hepi sgt bila tengok die layan adik aisyatul maen kat pantai .
siap collect cengkerang - cengkerang yang bersepah di pasir pantai . 
 
 
 
 
ok . siyesly sedih . petang tadi pun jumpe jap sebab nk tukar phone .
sebab semalam die nak tukar fon ngn sy .
so . ptg td last meeting kami .
ditemani my kazen . lepas keje die terus bergegas ke bandar ,
then , singgah beli barang , then die bawak kami pegi kemaman kat elissa tomyam .
die pulak mengidam nak makan roti tempayam .
 
 
 
nota kaki ,
 
 
akan terus merinduimu .
sedih pulak bace text die , die cakap sy akan tinggalkan die kat sini .
 
jangan la mcm tu . kita kene tabah.
kita kene kuat .
dah tak lama dah . inshaALLAH , sudah separuh perjalanan hidupku sebagai pelatih farmasi disini . teruskan mendoakan daku disini .
 
 
:'((
sob.sob.
 
dah la k, masih lagi moody. mogok tak nak balik KL ..
 
 
bui- bui .  c u again in next post .
Assalamualaikum... 
   

0 comments: