| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, March 29, 2012

this small bear !

Assalamualaikum..
 
 
 
salam jumaat semua . alhamdulillah , dapat jugak kite bertemu pada hari jumaat kali ini .
*hujan  renyai-renyai di kala entry ini ditaip*
 
 
alhamdulillah . alhamdulillah . alhamdulillah .
 
 
 hari ini lab . 2 persediaan . suppositori & eye drop .
tak sabar nak buat ni . hehe . suka sgt buat suppositori tu . mcm masak- masak .
mcm nak buat kuih . siap ade acuan lagi .
hehe .
 
so, koram jgn jeles if budak farmasi mcm kami pandai masak . sebab dah di train utk masak setiap minggu di lab extemporaneous .
hehe . 
*maafkan saya . terlalu mengada di situ*
 
 
ish . korang percaya ke?
hehe . 
saya pun tak pasti betul ke x . sebabnya dulu lecturer pernah bagitau pasal ni.
beliau ckp sebab tu untung kahwin dengan budak farmasi lelaki .
sebabnya pandai masak.
 
haha . if perempuan normal la pandai masak kan?
 
 kitorang kat sini diajar buat ubat . mcm nak masak jugak . ade ingredient dan kaedah yang tersendiri .
tapi perbezaan yg ketara antara masak dengan buat ubat 
adalah .

if buat ubat, sukatan mesti TEPAT .
if nak masak, kita main campak je kan .


so, konklusinya . pengakuan berani mati disini adalah memasak lebih senang daripada membancuh ubat .

ok .
harap maklum , sekian terima kasih .





ok . kita tinggalkan sementara entry pasal itu , nanti sy kembali m'update after selesai sesi lab ok . hehe .



actually . semalam ade m'edit beberapa keping photo . but
utk entry ni . 2 keping je akan sy masukkan .
semalam , Z.I.P telah dicipta . impian dh lama. akhirnya tercapai jua.

u knoe what ..

--> Zahra Iman Photography



slow- slow meniti dunia fotografi . :)
isyaAllah suatu hari nanti , dia akan menjadi suatu kenyataan .







model cute yang kaku . hehe




hehe . the cute one .




nota kaki,


semalam die ade perjumpaan . krdt habis. same goes to you.
so, tak sedar tertidur awal. hehe.
sedar- sedar no baru digi masuk.
hehe.
cntik no tu.
pandai awak pilih .
1st calling with digi .

semalam, awak beli lagi hphone baru . now. awak menang .
dah berjaya pakai 3 hp .
hehe 


bye..
Assalamualaikum
 

0 comments: