| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, March 20, 2012

temporary coach

Assalamualaikum..
 
 
 
good achiever gold to this blog writer . hu3 . u knoe y ?
this my 3rd entry for today .
 
 
i'm sorry . mood berblog hari ni berkobar- kobar .
 
 
alhamdulillah , selesai sudah dinner with shima . menu for tonight , nasib kerabu . best . harga pun cun . RM4 each.
alhamdulillah . kekenyangan sudah . ops . tertulis pulak pasal dinner . teringat balik msg td . huhu ..
 
 
jap- jap . take 1 min . 
 
check balik inbox .
 
 
 
tet..tet..tet..
*isyarat mesej kedengaran .
 
 
 mesej pertama : syg, letak air x kalau masak ayam masak merah ?
 
mesej kedua : syg , nak goreng syur mcm mane r? cepat . nak masak ni..
 
 
 
itulah barisan ayat mesej yang dihantar oleh dia petang td, angin kutub mane la bertiup petang td smpai berkobar- kobar nak masak tu .
 haha . tersenyum sorang- sorang td . 
semalam pun dh text resepi ayam masak merah kat die . tu la tnye balik tu . nak kepastian katanya . ok fine .


td he gimmi call , dengan bangga nye bagitau masakannya td best .
haha . alhamdulillah , finally pegang jugak awak segala benda alah kat dapur tu kan . hehe.
don't worry. practise make perfect .
by cook or by crook , pandai jugaknye nanti .




ok la. sementara, semangat berblog hari ni berkobar-kobar, so make the decision utk masukkan jugak sedikit sebanyak moment yang occur this evening .



huhu . temporary coach ?
haha . actually petang tadi sesaje je ikut my friend practise sukan kat padang.
sukan jalan kaki & lari oecut berpagar.
 
haha. tak semena- mene kene jadi coach . 
 haha .
 
 
 
 
 
 
 
jom . otw ke padang .






as usual . if tak bergambar , tak sah !






huhu .. yeah ! kehijauan melanda .




lets go ..





tamat sudah interprem . jom bergambar bersama atlet .






atlet 1: hanis 
atlet 2 : kak aini 
atlet 3 : muni , but her pic not here , penat sgt  td . 



to all , teruskan training for pertandingan 24 ni . do all the best .
i knoe u can do it.
majulah sukan utk negara.
 
 
 
 
 
foot note,
 
haha . bye- bye . c u gain . Asslamualaikum .
 
 


0 comments: