| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, March 23, 2012

researh ?

Assalamualaikum
 
 
 
hehe . bersua kembali kita d malam weekend iaitu malam sabtu . hu3 . td baru je lepas tgk cite biar mimpi sampai ke bintang . hu3 . 


hero yg cute . heroin yg comey .
semua mcm budak- budak . romantik cite tuh . pengorbanan dan kejujuran .



hu3 . tersenyum sorang- sorang . then , nangis pun sorang- sorang . 
ye lah . tak kan nak ajak awak nangis dengan saya jugak kan ? huhuhu .


ok la. sajeje singgah . lepas update status  kat fb , then blogwalking jap .
jap agi nak sambung tgk adnan sempit 2 . yg ke byk round dh . best , karekter yg kelakar .




esok pulak off to kapar, klang . my cousin's house . tak sabar mau ketemu my anak sepupu . khatib , nabila & naqib .
 huhu . awal pagi jugak la bertolak esok . hehe . naek ktm from sg buloh ke klang , 
tapi kene transit kat bank negara or putra or kl sentral to take the pelabuhan klang train .



tahun ni baru kali pertama nak pegi . mybe lepas ni dah susah dah bile kene praktikal kat terengganu . jmpe- jumpe bile sem 6 .
uhmm.. sekejap giler mase berlalu meningalkan kita .



ops , terlebih sudah . bila dapat je keyboard memang macam ni . tak tahu nak berhenti kat mana . hehe .


memandangkan tittle kat atas dah mention pasal research . 
so,
interprem la sikit gambaran suasana di library td .
masing- masing khusyuk tengah cari literatyre review kat buku & journal.


termasuk budak ni ..




tengok ade budak tutup muke dengan buku di belakang . hehe . maafkan saya. die seorang yang pemalu. hehe . K tipu .
:)






perlukah ketawa sampai mcm ni? 

ok ! abaikan ..





mereka yang tertekan ini semua kawan- kawan saya .






foot note,


ok la. sampai sini dulu utk kali ini .
hehe .
bye
Assalamualaikum...



0 comments: