| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, March 27, 2012

jom . ikut saya !

Assalamualaikum..
jap singgah . 
ala . masa dah terlalu singkat nk update byk .
bley tak entry ni sy jadikan entry wordless wednesday . hehe .
haha. takkira la awak bg tak, sy tetap nk jadikan jugak. huhu .
oke la.
biar gambar berbicara ..


budak ini yang ikut sy . haha .

--tu pun, sy yang ajak die teman pg t.store.hehe--
yeah! akhirnya pg t.store dapat jugak bonceng dengan org , biasenya sy slalu yang jd masa utk ride. haha--


 



see, the store kan background .
btol ! saya tak tipu ..


 


kualiti gambar kurang sebab terpaksa di brightness kan .
sebab background mlm .
tak nampak dengan jelas . sebabnye restoran syahirah kat kg melayu sg buloh ni ala taman.
lebih kurang kedai makan FATISHA western food kat kemaman la..


 

 shawl pullkado ku yang bulat- bulat.









menu yang best giler . memang terasa . tak rugi kalau koram dtg sini . suasana pun romantik je.
haha. 
memang sesuai utk dinner .
harga pun berpatutan .



:)


pilihan kami .

mee hailam lada hitam pedas .
nasi putih tomyam .






foot note,



sampai sini dulu untuk this short kind of entry .
nanti rajin sy singgah lagi.
nak siap-siap pegi kelas dah .
pagi yang dihujani .
renyai- renyai .


semalam, ade beli no DIGI baru . easy prepaid .
the right choosen for mereka yg suka gayut- gayut .
hehe .
no celc lama hilang .

so, bertukar arah .

1) celcom
2) digi .

2 phone. 2 no.

hehe
bye..

ASSALAMUALAIKUM..... 

0 comments: