| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, March 19, 2012

jersey baru

Assalamalaikum
 
 
 
2nd update for today . actually rest lebih kurang 1 jam lebih for lunch & solat .
but today . still in class.
 
hehe . i hope u'll understand . kih3
 
 
sesungut itu datang , normal la 1st day kan . haha. 
 
 
actually . nak cite sal sukaneka karnival farmasi ari tuh . huhu. the 1st time sy turun padang . haha . memang karnival farmasi sesi ni tak de mood langsung nk join , apatah lagi nak tengok kekawan maen . hu3

but , keajaiban berlaku . kah3 . jeng. jeng .jeng .
akhirnya , pada hari sabtu . ku gagahkan jua turun ke padang . 1st aktiviti on that time .
senam robik .
haha . but, kami sampai padang around 9 pm . hu3.
hancuss harapan nk join senam robik . hehe .



best jugak . aktiviti sukaneka pun best .

antaranya :
 
-apple duduk--> kene makan apple yang duduk atas meja dengan guna mulut sahaja & tgn kene letak belakang.
 
- cari gula dalam tepung - as usual . kene cari gula- gula dalam tepung , hanya guna mulut . then bawak masuk botol
- belon air - macam budak- budak . maen sambut belon yang ade air , tapi passing kat kawan kat belakang . tp xleh pandang . lebih kurang macam baling bola ke belakan la. so, org belakang kene sambut. hu3
 
- fear factor- acara yang paling menguji ketahanan diri . kene makan 1/4 tembikai , makan telur mentah, makan bwang yang teramat besar , & if tak silap saya minum air yougurt yang di campur tomato dan bawang . haha . memang kesian tengok diorang . my friend , mamal (wakil from our batch , 59) siap  termuntah lagi. memang tak sampai hati nak tengok .

last but not least ,

--tarik tali --> the only game yang saya masuk . hu3, memang tak sangka pulak , tak tulis nama pun . maen masuk je . suka- suka la .
haha. sampai sekarang tgn terasa lagi kekuatan itu . tak leh nak angkat berat sangat buat masa ni . hu3 .







haha . muke eksaited giler maen benda nih . haha . memang menguji ketahanan mental & fizikal betol . haha .



as per tittle above ..


jersey baru . our class jersey . design by one of my classmate . huhu .
tema merah putih .




actually . die pun buat jugak jesey ni . ngada- ngade nk jugak . haha . mase last minute nak hantar nama tuh , die msg . then, terus bank in .
haha .

ye la . mahal giler kot jersey ni . RM68

tapi memang puas hati . design pun cantik .
A.D.I.D.A.S



kitorang pilih no yang sama . our fav no .
57


he -- M saiz
me -- S saiz 



* baju yang saya pakai ni bersaiz M , huhu . (sebab tu nampak labuh je mcm dalam gambar)
die cakap pakai la . haha . thankz sebab bg sy rasmikan dulu baju tuh . 
dont worry . dh basuh wangi- wangi dh .
if tak cukup . nanti sy hantar dobi . hik3

:)
 
 
 
 
 
 
 
 zemer 57

(tulisan yang ade kat belakang baju ni)






mase ni hp tertinggal kat bilik . nasib baek my friend baek hati tolong cpture this . 
hik3 . with syirma .





cahaya matahari kian memancar . with kak zu . hik3







gara- gara muke di celup dengan tepung . huk3.






foot note,

ok la . hampir jam 2 . nanti lecturer masuk .
subjek researh .
bersedialah wahai mata . 


hehe .

bui- bui .
Assalamualaikum.



0 comments: