| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, March 7, 2012

hee (:

Assalamualaikum..
 
 
 
hi.hi.hi .
(:
 
 
tak tahu nak start coret- coret dari mane . maen terjah je la k . petang td ,
saya pegi kat asrama my angah . pegi hantar makanan, handset , beli barang sket .
then , she gave me this .
notebook that i used to write this word !
 
 
ditemani oleh beliau , siyesly 3 & 4 hari jugak tak bersua . hehe
memandangkan masa memang singkat sgt .
 
 
awak just teman sy pegi maybank after pegi kat angah ,
then, saya temankan awak pegi cari 'rice cooker'
dua kedai kite pegi . sampai la jumpe yang sesuai . 


kelakar jugak kan . awak berkenan yang laen ,
tp awak ambik jugak yang sy berkenan kan. hehe . ok, sy pilihkan rice cooker tu sebab berbaloi pakai yg 2.5L ,
bukan yang awak nak tu . 1.8L,
harga pun lebih kurang je . so , xrugi ambik yang 2.5L, tak kisah la awak makan bertiga je pun . senang ambik yang besar . kot2 la ade tetamu ke . senang masak nasi banyak- banyak kan? (:
 
 
 
td pun awak ade ckp abang awak nak bertunang esok .
( SELAMAT BERTUNANG & semoga berbahagia hingga ke jinjang pelamin)
*abang sulung awak pun ade dtg umah td tempah karipap utk majlis esok . heee3*
 
 
 tak tahu nak tulis pape dh . but sy still waiting , tunggu awak balik dari futsal segala bagai awak tu . ok la, nk blogwalking jap .
hehe .

bui- bui ..




us at taman metropolitan
 
 
 
 
 jap .jap. nak letak benda alah ni jap .
 
 
(i like ur smile , ((: )
 
 
 
 

  nota kaki ,
*hope our relationship is last forever *
--syg awak--
 
 from your zahra iman

0 comments: