| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, March 11, 2012

bubbles of memory !

Assalamualaikum
 
 
 
masih lagi m'gagahkan diri utk mengisi mase terluang untuk coret- coret lagi disini .
entry semalam , TIDAKKK ! (last entry update at home malam td)
 
sekarang . alhamdulillah . sudah tiba di sungai buloh , selangor darul ehsan .
 
 
perjalan KMN-KL
 
tarikh : 11/3/2012
masa : 12.45 am
sp bumi.
 
 
 
naek bas semalam around jam 1 jugak . double decker .
terjumpa my friends , but different bus . plan jumoe kat hentian putra & balik hostel together- gether . around jam 5. 15 am di hentian putra . then , kitorang malas nak tunggu lama- lama utk naek ktm . siyesly , ramai giler org disana . so, buat decision , naek teksi . 4 orang . RM 10 each . so , sesampai di hostel pukul 6 pagi . tak lama selepas tu, azan berkumandang , then terus ambik wuduk & tunaikan kewajipan sebelum sambung tidur balik .hehe . 
 
 
 
my angah pun baru sampai umah lepas subuh td. saya pergi, dia balik . dia baru balik dari trip to kelantan . sob. sob . dapat jumpe sekejap je ari tu . :'(
 
 
 
 sekarang , perubahan tempat . masih lagi rindukan mereka di sana .
oh masa , cepat lah berputar . seperti tidak sanggup lagi utk berjauhan dengan mereka semua . (memujuk diri sendiri , juga seperti awak . saya akan ingat segala amanat yang di sampaikan , doakan sy baek- baek disini utk menimba ilmu-ilmu dan berjihad utk cita- cita)





ops , sudah terlebih menaip . 
hehe . actually , seperti yang dijanjikan dalam entry sebelum ni , saya nak simpan beberapa keping gambar disini . our moments .

if tak nak tngok , dipersilakan click on the  |X| at top of your netbook @ laptop @ what so ever yang kaler merah . time kasih atas kerjasama .




*biarkan saya ukir kenangan- kenangan hidup saya di zahraiman.blogspot.com/*
utk dijadikan bubbles of memory in my life 
 
utk di kenang pada masa hadapan .
 









saya bersama adik kesayangan , adik aisyatul hazirah . * umm...:'( miss u damn much sayang!









angin sepoi- sepoi bahasa meniup . nyaman terasa diri .









terus bergegas dari tempat kerja . haha . ksian pulak. penat bekerja tak abis ag, terpakse drive pulak ke pantai . me kasih awak ats pngorbanan.








see . suka sangat melayan adik aisyatul .
sebab tu lah , tak putus- putus bagitau adik sayang abg meer .
*misi mengutip cengkerang siput * jom join kami ..







hee,, adik siap buat peace agi. :)
us at monica bay .





sampai sini dulu ok . hehe. ase nak bace novel pulak . hehe.
hari bermalasan di bilik .
1st day in KSKB selepas cuti mid sem !





foot note,

saya harus kuat dan tabah utk meneruskan kehidupan di sini .
w/pun homesick giler - giler .
(perangai still tak ubah , sama mcm mase masuk mrsm form 1 dulu )
rindu mereka semua ..
 waaa.....nak balik . tak nak duk jauh- jauh lagi .
hope segala penantian akan berakhir dengan pantasnya .

DORAEMON, tolong sayaaaaa........



bui-bui
Assalamualaikum ,
salam 1 malaysia !
 

0 comments: