| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, March 15, 2012

Bonus telah tamat !

Assalamualaikum

*finally , usaha utk membawa notebook ke kelas hari ini berhasil , he3 . actually today was lab session . tu yang sempat online . sebab ade 1 sesi kitorang akan rest & for self study . self study ??

as u knoe me.. haha..
1st of all, sorry sebab tak update lame . mood menaip tak datang- datang . fb pun jap je .
hehe . mood sekarang tgk movie .
lebih- lebih lagi seminggu yang lepas , saya dapat bonus dari celcom . birthday bonus .

eh. eh . SILA JANGAN SALAH FAHAM ,
actually my no is registered ats nama my kazen . lebih kurang macam tu la .so, bukan bonus for my birthday . 
tapi ape yang nak di tekankan disini . TEMPOH BONUS itu telah tamat semalam .
 __sedikit berdukacita sebab tak leh nak gayut- gayut lame__
(sebab free kan .) macam org cakap . benda free memang best .








for u , walaupun 2 3 hari ni memang balik kerja lewat malam , tapi still luangkan masa jugak for the free call . appreciate sgt2 ..
THANKZ a lot !!!


akan menunggu bonus birthday dia pulak bulan 8. haha . 
(tamak haloba , still nak bonus lagi )
hahaha ...



ok la , nak turun pg surau for zohor , just short update .
leave notebook rest (kasi charged tenaga sket ) . sementara saya pun nak charge badan dengan solat . (:


so , ni adalah 3 pictures for lab session tadi,


2 persediaan , serbuk  ~






 2 serbuk yang berasingan . di bungkus dalam sampul yang berasingan juga .






lastly , talc dusting powder .






okey . i think maybe sampai sini dulu , but nak coret something kat sini .

sampai sekarang masih tak pecaya , semalam my friend said the his face ade iras yusry ,
haha . lawak bebeno .. 
dulu ade jugak cakap macam muke penjaga gol Neg 9 . farizal marlias . 
(if tak silap lah name tuh )
then, ari tu my friend ade tgk gambar lame die . she said ade iras pier andre .


haha . then , sampai sekarang my friend duk cakap yusry yusry yusry .

ish3 ..



foot note , 

entry ini telah ditaip pd tengahari td dan baru je dipublishkan .
sebab td nak cepat g solat sampai b.band hilang connection , 
so malas nak sambung balik ..


pesanan, 

jangan di hiraukan sgt pasal iras iras sape tu .
my friend said je..

ok? please .. itu hnye perkataan dan tiiada kaitan antara yang hidup ataupun mati sekalipun.
sekian, terima kasih.

wasallam..

0 comments: