| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, March 6, 2012

blog header .

Assalamualaikum ,


hee . today is wednesday . tak der pape yang istimewa buat mase ni .
memang habiskan masa di rumah je .
buat kuih , buat kek , masak for lunch , masakan panas .


sepanjang sy balik umah utk cuti mid sem kali ni .
sudah beberapa menu yang sy sempat buat .


include :

- tomyam campur
-padprik ayam
-goreng pisang
-kek batik
-singgang ikan
-mee goreng basah
-gulai ikan tenggiri 


ade jugak feedback terutamanya my cousin .

'belajar- belajar masak ni , nak khwin dh ke?'


insyaAllah , law di beri peluang dan keizinan . if tnye semua orang , pasti mereka jawab nak kn? cume mase dan situasi je tak mengizinkan .

so . biarlah DIA yang menentukan .
jodoh pertemuan , ajal maut semua di tgnNYA .
kita sebagai hamba just merancang BUT, DIA yang menentukan .




heehee.. so , masuk kepada topik yang ingin di 'share' di ruangan blog ini .
adalah mengenai . blog header .
semalam , dapat satu mesej dari my friend ,
fitrah . my secondary school friend . budak 'banker' UITM machang .
mintak tolong sy buat header blog yang comey for her.



ingat  nak buat semalam , but masa tak mengizinkan , mengantuk + gayut phone .
seharian x contact . just sebelum tidur je .
tu pun da ok bile dapat dengar sore .
:)


  •     Tajuk: ONEWORD
    tema : Colourful
    Gambar: nak smile yg awk lukis tu..then, burung and tambahlah gmbr yang bersesuaian..

    ^^ susun atur ikut awk lah... hehe




so , ni adalah step m'edit td .



step 1)




* smile ni adalah lukisan yang sy lukis mase nk exam hari tu .
hehe ..




step 2)







step 3)





fitrah , sy dah ikut cita rasa awak . tema , colourful kan?





step 4)





last but not least , inilah hasilnye .


hope u like it .




from your friend,

MUs Muslihah 
:)

0 comments: