| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, March 24, 2012

anak sepupu ku !

Assalamualaikum..
just a short entry . hope u guys like it .
 this weekend spt yang da gitau dalam previos entry . hari ni akhirnya sampai juga ke rumah my kazen at kapar, klang .
bertolak naek ktm pagi td dalam jam 9 . aroun 11 jugak tiba di kapar . 
perjalanan ktm , teksi & bas .
:)
memang mencabar ! sebab kali ni balik sorang- sorang . so, my tugas is layan budak- budak ini .
hehehe . 
tunjuk gambar ini dulu k. nanti ade mase sambung lagi oke .
1) WAN NUR KHATIBAH NABILA BT WAN MOHD FADIL


2) WAN MOHD KHATIB NABIL BIN WAN MOHD FADIL








3) WAN MOHD KHATIB NAQIB BIN WAN MOHD FADIL






FOOT NOTE,

sekian dulu entry utk kali ni. 
time to spend time to my kazen . hehe.
biase la . lama dah tak kongsi masalah & cerita . kuang3x.

hehe . actually plan nk g umah kazen semalam dh , tapi ade tentangan oleh die . katanya tak payah pegi hari jumaat , balik kelas dh lewat . nanti smpai malam .
memang die tak bagi . sebab sy sorang- sorang.
kadang- kadang die lebih ambik berat pasal diri saya berbanding dengan sy sendiri.
bila pikir- pikir balik rasional jugak dia buat macam tu .


ok la awak, 
mase entry ni di taip . awak ade english class .
ok dear , fokus taw . balik nanti text . if tak nak, ok . gimmi call.haha .


ok la, if di layan semakin panjang pulak entry .
so, saya berhenti sampai sini dulu .
if rajin saya hupdate lagi .
bye- bye sayam- sayam semua .
see u again .
daa.
bye !
Assalamualaikum ~ 

0 comments: