| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, March 19, 2012

amsyar thaqif

Assalamualaikum
 
 
 
 
heee...*malu sambil tutup muka .
 
sorry all , latest ni kurang hupdate ini blog , hu3 . busy . so . tak sempat nk coret- coret .
hee. ni pun curi mase jap sebelum siap- siap pegi kelas utk wrote this word for u .
 
 
 
 
 
for u?
 
 
 
yeah !
 
 
for us . see ! da start mengarut dh . tengok tittle pun dh seram kan?
 
amsyar thaqif?
sape tu?
 
 
'bf' baru ke .
 
 
 
 
 
 
* gambar di atas . sekadar gambar hiasan .
 kasi suspen sket . hu3


the answer is . yes !! pakwe hensem yang baru saje di lahirkan pada 17/3/2012.
 
 
 
MUHAMMAD AMSYAR THAQIF
 
 
 
 
 
 huhu . comey kan?


geram giler tengok . nak cubit- cubit ase . hik3



baby of ...



 
 baby of my kazen . so . thaqif adalah my anak sepupu .

dapat tittle mak long nuha.



:)



Ok la sampai sini dulu, ade mase sy coret lagi . da nk g kelas dh . c u again. bye


Assalamualaikum.
 

0 comments: