| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, February 18, 2012

sequence of years !

Assalamualaikum .




hari ni hari ahad . the last day for the weekend of this week .
next weekend !
no time to bermalasan di bilik mcm sekarang ,
duk layan benda 'alah' ni .

because ..



because of you .

eh . no . no . this is because .
the mid term exam for the following week .
27 feb until 2 mac .



so, memandangkan boring sangat , duk la usha - usha gambar zaman dulu -dulu .
hehe . kelakar pun ada .
hehe . muke dulu- dulu skema je . mcm budak nerd .
(:

tapi sekarang ? lain .


tu la . sekarang kan semua dah matured .



sequence of us !

by years!






2008 : mase tu form 4 . at monica bay . picnic with classmates ~
2009 : at LCCT . brgmbar sementara tunggu fligt depart , join kuiz sastera at DBP .
2010 : at uitm . mase tu budak 'sains gunaan'
2011 : at damansara ballroom , dinner mase sem 1 . not engaged ok!
2011 : majlis berbuka puasa di cafe kolej peringkat course .
2012 : photoshoot at taman botani, putrajaya .







2008 : mase ni die dekat genting highland with his family . (memang kami xkenal lagi mase ni, but die bg sy simpan gambar-gambar lama die )
2009: kat tempat keje . otw nak balik keje . gambar asal , duduk ats motor , mase ni belum beli kereta lagi . (mase ni sy pun tak wujud lagi , haha )
2010 : kat kedai makan . tapi tak ingat dah kat mana . dinner bertiga , termasuk my friend , solehah .
2011 : mase ni kat times square , maen bowling . jumpe sekejap before pegi stadium, perlawanan antara kelantan dan terengganu di stadium shah alam.
2012 : also photoshoot at taman botani , putrajaya . credit to photographer !


(:






bila di combine kan .


ok la . got to go . sebab dh kering idea nak tulis ape .
laen kali sy datang lagi.

bui- bui .


Assalamualaikum..



Jangan Mencintai Seseorang Setinggi Langit Kerana Langit Boleh Runtuh..

Jangan Mencintai Seseorang Sedalam Lautan Kerana Lautan Boleh Surut.
.
Jangan Menintai Seseorang Sebesar Dunia Kerana Dunia Boleh Hancur…

Cukuplah Mencintai Seseorang Sehujung Kuku,

Walau Kecil, Walau Selalu Dipotong, Ia Akan Selalu Tumbuh….


:)))

0 comments: