| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, February 5, 2012

samb .jejalan . ~MCd .A

Assalamualaikum.


hi,hi,hi . already done with breakfast . :)
pepagi lagi dah makan aiskrim ..huhu . biase la . dah lame tak sentuh benda tu .
nak- nak aiskrim macam tu . zaman budak- budak je la selalu makan .


hehe .

curi mase jap . nak sambung entry semalam . tak sempat nak complete all .
line b.band lembab sangat semalam.


as u knoe dalam entry lepas!
after ke m.mall terus berangkat ke MCd . itulah ~ dia mengidam sgt nak makan burger prosperity tu . so . pergilah kami ke sana .

:)




* berape set entah . campur- campur . die nak makan burger . tp sy still ade jugak burger Mc chicken .
ayam tu saya punyer . haha . ase nak mkan ayam pulak semalam .






:: choc sundae ::

yummy. yummy ..







ayam di MCd . haha . best . tapi pedas !!





ha . tu dier . banyak giler utk makan 2 org .last2 bungkus separuh .
huhu ..





makan sambil online . interframe jugak tangan . :)






 smile for you ..




sedang khusyuk m'online ...

TRG NEO CLUB fan page ..









muke yang paling susah nk senyum..



ok la. sampai sini dulu ok . nanti ade mase singgah lagi k .

salam 1 malaysia .


ASsalamualaikum..



----> last day di rumah . esok da kene balik .. waaa... xnk balik sana .


0 comments: