| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, February 21, 2012

pengapit oh pengapit .

Assalamualaikum ..


semua org ape khabar ?
sihat ?
mesty ade yang tengah bersedih sekarang ni kan ?
macam saya .
(sambil taip entry . sambil nangis )

* sorry ! sedikit pembohongan berlaku di situ . harap maklum .





selesai sudah menonton cerita vanila coklat kat bilik tv kat tingkat 5 .
1st time in history tengok cite secara live kat tv .
biasenya tgk kat cite master je .
tp terover eksaited malam ni .
sampai sanggup naik ke tingkat 5 semata- mata vanila coklat .




siyesly . malam ni . vanila coklat episod 10 sedikit menghampakan .
sebab most of the scene teramat sedih .
hanya air mata menemani mereka berdua .
amir dan zara !
geram sangat tengok bile ade org ketiga yang selalu kacau daun dalam sesebuah rumah tangga .
i hate it damn much !!!

*hope episod akan datang akan membawa sinar kebahagiaan dalam hidup mereka berdua .




malam ni juga , die ter'skip' tgk cite bicara hati .
sebabnya . kene pg cari barang utk rumah sewa .
so,
memang tak dapat tengok .
takpelah dear . 6t tengok siaran ulangan ok .
hehe .
dont worry be happy.

(see, saya pun hepi )
* padahal sgt sedih sebab tengok cite vanila coklat td. 




ok la . for the tittle pengapit oh pengapit .

just to review the wedding reception that brighten the life of the brides .
(my kazen )
just nak letak gambar .
dua- dua majlis saya jadi pengapit .
bukan di rancang , 
tetapi hanya kebetulan .

siyesly ..



jom terjah gambarnya !!




ni mase ketibaan pengantin lelaki .

so . ala-ala pegi sambut la tu .







tak sangka pulak baju masuk tema jugak ..







makan beradab . di hidang oleh masterchef from KLMU .







aqif farhan + azrina & azlina




































for da 2nd be as 'pengapit'






















that' s all for today .




bye- bye .


Assalamualaikum ..


lets start to do the tutorial .



0 comments: