| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, February 7, 2012

pantai m.nik .

Assalamualaikum.


ape khabar kemaman? 
:(

i'm in moody feeling .
*baru je sampai sg buloh dah pikir nak balik. ish3. ape nak jadi la dgn budak2 zaman sekarang . manja sgt .



hehe . already reach at college around 4 o'clock
thankz a lot to my kazen , sebab ambik dari putra & hantar balik kolej .

w/pun hampir tersesat jugak td. hehe . sebab tak familiar sgt dgn jalan nk ke sg buloh. actually . my kazen terlupa nak beli sos keropok . tu yang suh bawak datang kl tuh . keropok beli tapi sos terlupe . hehe .
rezeki pulak hari ni , ade org belanja secret recipe free .

hehe .

i like that choc!!

very delicious . yummy!!










then, itulah cerita utk hari . saat ni . tgh rehat2 . baru lepas makan keropok rebus .
hehe . rebus balik keropok yang dia hantar kat umah semalam.
baru best makan panas- panas .




pantai mak nik ??




ini cerita pasal last day yakni semalam .
petang tu sesi ambik angin di sana . bersama- sama adik. kebetulan dia ajk jumpe.
last day kan . hari ni da berangkat pergi dah.




so . di bawah ni akan menyusul gelagat kami disana .






budak comey kiut miut along ~













along & adik .
*mate sepet ditiup angin. tp tgn still peace!! hehehe..








hehe . gelagat kami . mangkuk hayun . :)







khusyuknyer adik aisya maen game~~






riang ria bile bersama abg meer nya~~sikit2 abg meer . ish3..












us :: muke penat balik kerje ::
gagahkan jua kan dear .. hehe .
tu la . xsempat balik kje lagi da mcg ajk jumpe kat monica bay .












suke sgt asya dapat maen2 ngn hp tuh. dapat pulak dapat jumpe abg meer die . senyum aje . haha .












and last but not least . lepas- lepas makan . then tetibe la teringat balik zaman budak-budak . selalu maen ting- ting .


hehe . jom intai 'budak ini' melompat. 
haha.




 sy like laju- laju .
















permainan ting- ting .








coretan 1 --> by him..
yg bwh--> mine ..




that's all for today .


line lmbt sgt . dari td dh tunggu upload ,
b.band jln mcm siput .


huhu..


tata all.


Assalamualaikum..

0 comments: