| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, February 10, 2012

new header .


Assalamualaikum




heeee...its weekend already . today is saturday .
but, nothing plan to do today .

just relax the body & mind in the room .



--semalam ade program jom berselawat dekat asrama , kirenye sambutan maulidur rasul lah . program ni dia adakan di netball court . 1st time solat maghrib jemaah , kuliah maghrib dan solat isyak berjemaah di adakan di netball court .biasenya buat kat surau . kiranaya semalam , kami solat berbumbungkan langit . alhamdulillah .


byk input dapat di ambil dan di hayati dalam kehidupan seharian .
* lebih- lebih agi ustaz dari terengganu . tu yang best tu . rindu sgt pada dialek tuh .
hehe . tp xley bayang if ust azhar idrus yang datang . mesty tersangat best dan power ceramah yang akan di sampaikan .

* papepun, kite msty bersyukur . bak kata org . jangan melihat pada org yang berkata , tapi lihatlah apa yang mereka kata .



semalam pun ust ade selitkan pasal syair rabiatul adawiyah ,
lebih kurang mcm ni lah ..


" manisnya percintaan, masam masin perkahwinan , pahitnya penceraian , sedihnya melihat org lain bergembira "

*lebih kurang macam tu la . haha . just sedikit perkongsian .




ok la . xde pape nk tulis , saje je gtal tgn nak create new entry .
actually . semalam baru siapkan new header .

as u can see above ..



zoom out ..








that's all for today . hari bermalasan di bilik .


*teringat pulak semalam , lepas cermah tgk 13 miscall (2 phone) , 7 mcg , 2 mailbox , 
siap call 2 my friends agi . bimbang sgt sy tak reply & angkat fon .
haha . sorry dear .

td pun lepas smyg subuh tidur balik, pkul 8.45, tidow diganggu . ish3..
saje je kan tak bagi tidur lame- lame . ingatkan nak sambung tidur balik, tapi dah tak boleh . then, terus pegi basuh kain then breakfast biskut . next ! sampai la duk mgadap benda ni ..



ok la k . bye - bye . salam .

0 comments: