| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, February 16, 2012

k. a. m. i.

Assalamualaikum..


alhamdulillah, masih lg diberi peluang utk menikmati sekali lagi nikmat jumaatMu ya Allah . alhamdulillah .
so, mlm ni malam jumaat .
alhamdulillah .
dapat sama- sama alunkan ayat suci al- quran .
surah yaasin bersama roomate .

alhamdulillah .


masih lagi diberi kesempatan utk menunaikan solat fardhu isyak td.
then , curi mase jap .
singgah sini .


nothing special to write , but td kat kolej ade la capture
beberapa keping gambar .

so . just nak ' taruh' kat sini .
* bahasa pasar rakyat terengganu--taruh= simpan






lecturer keluar , semua m'gila .
huhu .







sempat lagi . berganding pulak dengan budak kaki gambar .
susah . susah (:








first time masuk bilik kolam hidroterapi milik pelatih fisioterapi .
masing- masing muke eksaited .
on da way balik .
nampak pintu bilik ni terbukak .
masa tu ade pkerja tgh clear kan kolam tuh .

then, ambik kesempatan utk click . click kat situ !






see ! betapa eksaited nye mereka !









huhu . fokus org depan . tgk kolam pun sempat lagi buat peace .
ish3 .




just sampai sini utk entry ni .


jangan lupe singgah this page dan like .
tq .
bui- bui .

Assalamualaikum ..


0 comments: