| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, February 5, 2012

jalan . jalan . cari. pasal .

Assalamualaikum.



hehe . already jam lapan .online seketika sementara menunggu si dia datang umah.
ops! datang umah??

hehe . yes! saja je datang . 

oh no!! dia dtg sebab nak tunaikan janji. hari tu ade ckp nk belanja nasi kukus bungkus yang mak die masak . actually dari semalam dah, memandangkan semalam mak die tak buat. so. tu la die nak dtg jap agi tu .


die selalu puji mak die masak. die ckp semua masakan mak semuanya sedap .
siap pesan lagi awal- awal suruh aku menuntut ilmu masakan dengan maknye .

ok. la . insyaAllah. lau diizinkan suatu hari nanti .

:)

blushing . wink. wink. 



hahaha ..ok2 . nasi kukus telah sampai . hehe .
siap bawak 2 bungkus lagi . ingat jugak pada tok . hehehe .

tq3 .


sekarang time makan . hehehe .




jap . nanti entry akan disambung . hehehe ..



=)

gimmi a while k .




alhamdulillah . already done with dinner ; special dinner . sponsored by ..tet. tettt..
& done with solat isyak .

*ya Allah . kenyang sesangat . dah la ayam yang besar .memang barbaloi lah .
seriously, btol cakap die. memang sedap !!
delicious meal tonigt ..





jom .nak habaq mai pasal jejalan ni ..

sape nak dengar? sila angkat tangan .



ok . ok. bukan maen eksaited lagi nk dengar kan ..hehe . jom


pagi tadi die text ajak keluar. so, memandangkan hari nak pegi kat tempat angah belajar . so . just agree je la. al maklumlah hari ni die cuti . bukan senang nak cuti . die kan pekerja yang suke bekerja. 
hehehe ...



1st place . kalau pegi mesra mall tu nak buat pe ag . lau x wayang . msty bowling .
so . memandangkan hari ni maulidur rasul . wayang di mesra mall memang ditutup .
so, kami pun decide nak g maen bowling . haha .
da lame sgt tak sentuh benda alah tu . last pun kat time square ari tu ..


so. lets go...



penulis ketika beraksi di medan perlawanan . hehehe...




wow .. bukan maen semangat lagi maen bowling .









hehehe..





haha . see the result .
:)

* perbezaan mata . haha .

--ramboo 007 -- mus meerX--








shoot jap ..



* to be continued .. loading gambar yg lambat . line xbrpe elok . nanti upload . masih byk gambar .


ok la . sampai sini dulu ..


Assalamualaikum..





0 comments: