| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, February 21, 2012

good luck !

Assalamualaikum



bertemu lagi kita pada malam ini , untuk entery yg seterusnya .
iaitu entry yang ke- 240 .




pejam celik pejam celik . sudah 200++ entry yg telah di hasilkan selepas
blog ini di create .
terima kasih jugak kepada follower- follower yg setia & selalu singgah menjengah disini. hope u will enjoy read my story .




today . what i want to share is about GOOD LUCK .
hehe .

hari ni dapat satu lukisan dari my friend, nick . she draw it to me ..




hehe . cantikkan ??


coloured by me ..



the actual picture ~~



haha . masa ni dalam lab td . nick draw it to me .
(:

hehe ..






selepas di warnakan . 

(:





ala- ala garfield gitu ..






pinky ball . hehe ..
ball???






like that !







our asgnment mark ! 17/20 
for research ~

alhamdulillah . berbaloi la lukis pagar dan segala bagai utk muke depan .
nak hantar kat lecturer pun warna- warni .
macam kat sekolah tadika pulak rase .




dari kiri ; shima .. nick .





otw back from lab ..



lets go to the library . find the Rx for the next amali .



1st step , find the BPC .






next , take the BPC .




then , open it !!




ok ! that' s all for today .


---> he gimmi a call . already go to m.mall with ben bunyamin .
his housemate . want to buy the cupboard for the cloth .
haha . begitulah nasib org bujang .



:)

bye- bye !

Assalamualaikum

0 comments: