| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, February 16, 2012

Doaku Untukmu sayang . .

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelap dan letih
ini demi kamu sayang

aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada Ilahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)



* first time dgr td . wah ! lirik yg amat dalam maksudnye .

for you : Mohd Hazmeer Bin Hamzah .






* sorry all , terpakse bace entry sy . sorry jugak . touching sikit malam ni .
siyesly ,
rindu pd die .

& my family too .

--although skrg ni masih text dengan die .
dari td .
 w/pun hang out with his office mates tonight .
masih layan kerenah budak manje ni .

thankz a lot dear !





0 comments: